ELASTNE FIKSEERIV SIDE( 8CM*4M) KAIGERT Maximize

ELASTNE FIKSEERIV SIDE( 8CM*4M) KAIGERT

0,73 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni


Elastne fikseeriv side on elastne ja sobib erinevatele kehaosadele. See imab liigsete vedelike, nagu higi ja määre, kaitstes haavu ja peatades veritsuse. See kindlustab ka löögid veresoontesse või närvkiudele, millel võib olla väga ohtlik mõju, kui see on paigaldatud halvasti.

Fikseeriva elastse sideme paigaldamisel tuleb arvesse võtta järgmisi punkte:

1. Kinnitage side alati puhas ja desinfitseeritud nahale, et vähendada infektsiooniriski.

2. Kontrollige kindlasti elastse sideme koormust. Sõltuvalt fikseerimisplaanist peaksite kohandama freemiya, et reguleerida verevoolu suret sõltuvalt hambaarsti juhistest.

3. Paigaldage side õigesti. Elastset sidet ei tohi siduda liiga kitsalt, kuna see võib soodustada veenide turset ja ödeemi, samuti liiga lõdvalt, kuna see ei suuda anda vajalikku toetust.

4. Valige õige kõrgus. Side peaks ulatuma nahapinnast umbes 1 cm allpool, et pakkuda toetust ja säilitada hea verevool.

5. Veenduge, et sidme omab lukke rihma. See aitab kindlustada sideme ja hoiab seda nahal turvaliselt.

6. Kindlasti kontrollige ja reguleerige spacatsioone. Erinevate ravikindadide võib tekkida takistusi, mis häirib vereringet, mistõttu peab side olema õigesti paigaldatud. Veenduge, et sideme tagasisidumine pole silkimine ja selts silub nahka ilma pingutamata.

7. Ärge unustage, et elastne side võib libiseda ja valutada ja seetõttu tuleb seda iga 3 kuni 4 tundi vahetada.

Kokkuvõttes on elastse fikseeriva sideme paigaldamisel vaja arvesse võtta mitmeid nüansse, et tagada, et see toimib nii nagu peaks. Siiski on oluline meeles pidada, et ehkki see sobib hea teenindusena, pakuvad spetsiaalsemad silikoon- ja polümeersedkidetooted palju paremat toetust.