ELASTNE FIKSEERIV SIDE( 8CM*4M) KAIGERT Vaata täismõõdus

ELASTNE FIKSEERIV SIDE( 8CM*4M) KAIGERT

0,73 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni


Elastne kinnitav pool on elastne ja sobib erinevatele kehaosadele. See imab praktiliseltte vedelike, nagu higi ja määre, kaitstes haavu ja peatades veritsuse. See kindlustab ka löögid veresoontesse või närvkiudele, millel võib olla väga ohtlik mõju, kui see on paigaldatud halvasti.

Fikseeriva elastse külgmise külje paigaldamisel tuleb arvesse võtta punkti:

1. Kinnitage pool alati puhas ja desinfiseeritud nahale, et tapariski.

2. Kontrollige kindlasti elastse sideme koormust. S paranemisplaanist kohandama freemiya, et reguleerida verevoolu suret hambaarsti juhistest.
3. Paigaldage pool õigesti. Elastset sidet ei tohi siduda liiga kitsalt, kuna see võib soodustada veenide turset ja ödeemi, samuti liiga lõdvalt, kuna see ei suuda anda vajalikku toetust.

4. vali õige kõrgus. Side peaks ulatuma nahapinnast umbes 1 cm allpool, et pakkuda ja leida head verevoolu.

5. lihtsalt, et sidme omab lukke rihma. Vaata aitab kindlustada sideme ja hoiab seda nahal turvaliselt.

6. kindlasti kontrollige ja reguleerige ruumi. Erinevates ravides võib esineda takistusi, mis häirib haigust, peab olema õigesti paigaldatud. üks, et sideme tagasisidumine pole silkimine ja selts silub nahka ilma pingutamata.

7. Ärge unustage, et elastne pool võib libiseda ja hinnata ja seetõttu tuleb seda iga 3 kuni 4 tundi vahetada.

Kokkus on elastse fikseeriva külje paigaldamine vaja võtta arvesse mitmeid nüansse, et tagada, et see toimib nii nagu peaks. Kuid on oluline meeles pidada, et ehkki see sobib hea teenindusena, mis on kasulikud silikoon- ja polümeersed kidetooted palju paremat toetust.