VIAMAX WATER GLIDE 70ML Посмотреть польный размер

VIAMAX WATER GLIDE 70ML

29,38 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

VIAMAX WATER GLIDE 70ML

Подробнее

Tootetutvustus, otstarve

Water Glide - vee baasil ülim libesti.



Viamaxi tooted on loodud Rootsis ja need põhinevad afrodisiaakumitel, mida kasutatakse juba tuhandeid aastaid, et parendada naudingut, iha ja seksuaalset võimekust. Me kombineerime oma teadmised kaasaegse tootmisprotsessiga, kasutades kõrgeima kvaliteediga ürte. Sedasi saame luua kõige efektiivsema, innovatiivsema toote turul.



Water Glide on vee baasil valmistatud kõrgekvaliteetne libesti, mis sobib ideaalselt paljudeks tegevusteks. Selle koostisosade hulka kuulub niisutava ning nahka tervendava toimega aaloe ning lisatud ei ole glütseriini. Jahutab ning niisutab nahka. Libesti pH tase on naiste genitaalpiirkonnaga ühtiv. Toode on ideaalne naturaalse libisemise turgutamiseks tupekuivuse korral.



Tagab naturaalse vee baasil libisemise, maksimeerides libisemise pikaks ajaks. Kohene efekt. Libesti hajudes puudub igasugune kleepuv tunnetus - jääb lihtsalt jahe, niiske sensatsioon, ei jäta nahka kleepuvaks. Lihtne maha pesta ning ei jäta riietele plekke. Sobib oraalseksiks. Sobib kõikidele paaridele, kellel on vaja lisalibestust. Soovitame kasutada vee baasil loodud libesteid iga kord, kui treenite vaagnalihaseid või astute seksuaalvahekorda. Aaloe sisalduse tõttu sobib ka teistele piirkondadele kandmiseks, näiteks niisutava näogeelina kasutamiseks.

Glütseriinivaba. Kondoomi- ja lelusõbralik.



Koostisosade loetelu

Koostisainete loetelu (Ingredients): Purified Water, Aloe Barbadensis Gel, Xanthan Gum, Hydroxypropyl Guar, Potssium, Sorbate, Sodium Benzonate, Citric Acid.



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Tähelepanu! Ei ole soovitatav kasutada mitme partneriga. Silmadesse sattudes loputada koheselt rohke veega. Vee baasil loodud libestid ei sobi vahekordadeks vee sees!



Netokogus

70 ml



Tootja

Maaletooja: Bioconcept Baltics OÜ, Tel: +372 6030 030. E-mail: [email protected]. www.bioconcept.eu.



Päritoluriik

Rootsi