VIAMAX WATER GLIDE 70ML Vaata täismõõdus

VIAMAX WATER GLIDE 70ML

29,38 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Libesti on seksuaalsete tegevuste ja intiimsete hetkede ajal kasutatav aine, mis aitab vähendada hõõrdumist ja tagab sujuvama kogemuse. Libesti kantakse tavaliselt genitaalidele, eriti peenisele või tupele, et hõlbustada penetratsiooni, masturbatsiooni või muud seksuaalset kontakti.

Rohkem infot

Libesti võib olla kasulik mitmel viisil:

 

Vähendab ebamugavustunnet: Libestiga kasutamine aitab vähendada hõõrdumist ja võimaldab sujuvamat liikumist, mis võib olla eriti kasulik siis, kui partneri loomulik määrimine ei ole piisav või kui tekib ebapiisav määrdeaine teatud olukordades (näiteks anaalseksi või pikaajalise seksi korral).

  1.  

Parandab mugavustunnet: Libestid võivad aidata suurendada intiimset mugavust ja naudingut, muutes naha ja kudede puudutamise libedamaks ja pehmemaks.

  1.  

Aitab lõdvestuda: Mõned inimesed võivad olla pinges või ärevil, mis võib mõjutada nende loomulikku määrimist. Libestite kasutamine võib aidata lõdvestuda ja vähendada pinget.

  1.  

Sobib erinevate seksuaalsete tegevuste jaoks: Libestid võivad olla kasulikud erinevate seksuaalsete tegevuste ja praktikate puhul, sealhulgas vaginaalse seksi, anaalseksi, käejutustamise, seksimänguasjade kasutamise ja muu jaoks.

Libesteid on erinevaid tüüpe, sealhulgas veepõhised, silikoonpõhised ja õlipõhised. Igat tüüpi libestit tuleb kasutada vastavalt tootja juhistele ja individuaalsetele vajadustele. On oluline valida libesti, mis sobib teie keha ja tegevusega ning vajadusel teha kindlaks, et see ei põhjusta teile allergilisi reaktsioone.

 


Water Glide - vee baasil ülim libesti.
Viamaxi tooted on loodud Rootsis ja need põhinevad afrodisiaakumitel, mida kasutatakse juba tuhandeid aastaid, et parendada naudingut, iha ja seksuaalset võimekust. Me kombineerime oma teadmised kaasaegse tootmisprotsessiga, kasutades kõrgeima kvaliteediga ürte. Sedasi saame luua kõige efektiivsema, innovatiivsema toote turul.



Water Glide on vee baasil valmistatud kõrgekvaliteetne libesti, mis sobib ideaalselt paljudeks tegevusteks. Selle koostisosade hulka kuulub niisutava ning nahka tervendava toimega aaloe ning lisatud ei ole glütseriini. Jahutab ning niisutab nahka. Libesti pH tase on naiste genitaalpiirkonnaga ühtiv. Toode on ideaalne naturaalse libisemise turgutamiseks tupekuivuse korral.



Tagab naturaalse vee baasil libisemise, maksimeerides libisemise pikaks ajaks. Kohene efekt. Libesti hajudes puudub igasugune kleepuv tunnetus - jääb lihtsalt jahe, niiske sensatsioon, ei jäta nahka kleepuvaks. Lihtne maha pesta ning ei jäta riietele plekke. Sobib oraalseksiks. Sobib kõikidele paaridele, kellel on vaja lisalibestust. Soovitame kasutada vee baasil loodud libesteid iga kord, kui treenite vaagnalihaseid või astute seksuaalvahekorda. Aaloe sisalduse tõttu sobib ka teistele piirkondadele kandmiseks, näiteks niisutava näogeelina kasutamiseks.

Glütseriinivaba. Kondoomi- ja lelusõbralik.



Koostisosade loetelu

Koostisainete loetelu (Ingredients): Purified Water, Aloe Barbadensis Gel, Xanthan Gum, Hydroxypropyl Guar, Potssium, Sorbate, Sodium Benzonate, Citric Acid.



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Tähelepanu! Ei ole soovitatav kasutada mitme partneriga. Silmadesse sattudes loputada koheselt rohke veega. Vee baasil loodud libestid ei sobi vahekordadeks vee sees!