BIOTIIN STRONG HAIR & NAIL TAB N60 Vaata täismõõdus

BIOTIIN STRONG HAIR & NAIL TAB N60

23,18 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Juuste ja küünte peamine struktuurkomponent on keratiin. Biotiin on B-grupi vitamiin (B7)mis aktiveerib juuksejuurerakke tootma keratiini. Biotiin ja tsink tagavad juuste ja küünte normaalse kasvu ja tervise. 


Pingelisel ajal kasutab keha B-vitamiine tavapärasest rohkem. Et hoida juuksed ja küüned tervetena, tasub üle vaadata igapäevased puhkuseharjumused ja vähendada stressi. Peale selle, et pikaaegne stress mõjub kurnavalt näonahale ja võib tekitada kortse, pidurdab see organismis seedeaktiivsust ja imendumisprotsesse. Niisiis tagab vähem stressi ning biotiinirikaste toitude söömine juuste, küünte ja naha tervisliku välimuse.



 

Rohkem infot

L-metioniin on väävlit sisaldav asendamatu aminohape, mis tähendab, et keha ei suuda seda ise toota ja see tuleb hankida toidust või toidulisanditest, on hädavajalik juuste, küünte ja naha keratiini moodustamisel.

 

 

Tsink on vajalik organismi arenemiseks ja uuendamiseks, kuna see mõjutab kasvu reguleerivaid ensüüme, hormoone ja energeetilist ainevahetust. Tsingi mõju on kõige paremini näha kiiresti uuenevate kudede nagu naha, juuste ja küünte tervises.

 

Päevane annus, 1 tablett sisaldab: Biotiin 5 mg Tsink 15 mg Metioniin 40 mg

LISAINFO: Suhkru-, laktoosi-, gluteenivaba. 

ANNUSTAMINE Täiskasvanule 1 tablett päevas veega alla neelata.

 

Tootja: Soome