Vedel Skandinaavia Vikerforelliõli. Toidulisand, ökoloogilin Vaata täismõõdus

Vedel Skandinaavia Vikerforelliõli. Toidulisand, ökoloogilin

72,29 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Vedel Skandinaavia Vikerforelliõli. Toidulisand, ökoloogiline

Rohkem infot

Vedel kalaõli „100% Organic Scandinavian Rainbow Trout Oil“ on kõrgeima kvaliteediga kalaõli, mis on saadud ökoloogiliselt kasvatatud Skandinaavia vikerforellist, mis vastab ökoloogilise tasakaalu, toiteväärtuse, värskuse ja puhtuse kriteeriumidele. See on ka maailma esimene sertifitseeritud ökoloogiline kalaõli. Sobib lastele alates 1. eluaastast.

Kehtib kuni 31.12.2022

Skandinaavia vikerforelliõli toodetakse puhta sisevee keskkonnas elavatest Taani mageveekogude forelliforellidest, mis ei avaldaks survet ülemaailmsetele kalavarudele ja säilitaks 100% ökoloogilise tasakaalu. Töötlemiseks ei kasutata kemikaale ega suurt kuumust ning valmistatud rasv villitakse mõne tunni jooksul pärast kala välja püüdmist.

Viridian Skandinaavia vikerforelli rasv on puhas neitsarasv, mis sisaldab ainulaadset spektrit oomega-3 happeid - selliseid, millised leiduvad looduses.

Dokosaheksaeenhape (DHA) aitab säilitada normaalset aju tööd ning normaalset nägemist. Positiivne mõju ilmneb päevasest 250 mg DHR-i tarbimisest.

Eikosapentaeenhape ja dokosaheksaeenhape (EPR / DHR) aitavad säilitada normaalset südame tööd. Positiivne mõju ilmneb päevasest 250 mg EPR ja DHR-i tarbimisest.

Oleiinhappe asendamine küllastunud rasvadega küllastumata rasvade abil toidus aitab säilitada vere normaalset kolesteroolitaset. Oleiinhape klassifitseeritakse küllastumata rasva hulka.

Alfalinoleenhape aitab säilitada vere normaalset kolesteroolitaset. Positiivne mõju ilmneb päevasest 10 g ALR-i tarbimisest.

Alfalinoleenhape aitab säilitada vere normaalset kolesteroolitaset. Positiivne mõju ilmneb päevasest 2 g ALR-i tarbimisest.

Manustamine: 1 kuni 3 teelusikatäit päevas. 1-12 aastastele lastele üks teelusikatäis päevas. 1 tl mahutab umbes 5 ml.

Hoiatused: Ärge ületage soovitatud annust. Toidulisand ei asenda täisväärtuslikku toitu. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Oluline on mitmekesine ja tasakaalustatud toitumine ning tervislik eluviis.

Neto kaal: 200 ml Tumedas klaasist pudelis.