Uneplaaster N10 Vaata täismõõdus

Uneplaaster N10

9,90 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Avastage sügava ja taastava une saladus uneplaastritega, mis on rikastatud sandlipuu, humala, jasmiini, magusa apelsini, lavendli ja seedri eeterlike õlidega. Need plaastrid on teie isiklik võti rahulike ja rahustavate ööde maailma, tänu nende ainulaadsele looduse jõule, mis on iga plaastri sisse pakitud.

 

Miks just unEplaastrid?

  • Looduse sünergia: Oleme hoolikalt valinud ainulaadse kompleksi eeterlikke õlisid, mis on tuntud oma rahustavate ja lõõgastavate omaduste poolest. Iga õli annab oma panuse sügava ja tervisliku une tagamisse.

 

  • Kohene lõõgastumine: Juba plaastri kasutuselevõtu esimestel minutitel tunnete, kuidas pinged kaovad ja mõtted vaibuvad, valmistades teid ette sukeldumiseks magusate unenägude maailma.

Rohkem infot

Kasutamise lihtsus: Lihtsalt kinnitage plaaster puhtale ja kuivale nahale 30 minutit enne magamaminekut. Eeterlikud õlid hakkavad kohe toimima, ümbritsedes teid rahulikkuse aroomiga.

 

Looduslik koostis: plaastrites kasutatakse ainult looduslikke eeterlikke õlisid kõrgeima kvaliteediga, ilma kunstlike lisandite ja säilitusaineteta.

 

Pikaajaline toime: Plaastrite efektiivsus kestab terve öö, tagades teile katkematu ja kindla une.

 

Taluvus ja ohutus: Plaastrid sobivad igapäevaseks kasutamiseks ja on ohutud kõikidele nahatüüpidele. Need ei tekita sõltuvust ja sobivad nii täiskasvanutele kui ka üle 12-aastastele lastele.

 
 

Kellele uneplaastrid sobivad?

Kõigile, kes soovivad parandada oma une kvaliteeti, vabaneda unetusest ja öistest ärkamistest. Kui otsite looduslikku ja ohutut vahendit sügavaks puhkuseks ja jõudude taastamiseks, on meie uneplaastrid ideaalne valik.

 

UNEplaastrite eelised:

Mobiilsus: Mugav kaasa võtta reisidele, tagades kvaliteetse une igas olukorras.

Ökoloogilisus: Plaastrid on ökoloogiliselt puhtad ja täielikult biolagunevad.

Universaalsus: Suurepäraselt sobivad nii kodus kasutamiseks kui ka teel olles.

 

Ärge laske unetusel ja öistel muremõtetel röövida teie tervist ja energiat. Leidke harmoonia ja rahu igal ööl uneplaastritega