TADALAFIL ACCORD TBL 20MG N4 Vaata täismõõdus

TADALAFIL ACCORD TBL 20MG N4

64,05 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Tadalafiil 20 mg – teie isiklik lahendus enesekindlaks ja rahuldust pakkuvaks armueluks!


Saadaval apteekides retsepti alusel.

Rohkem infot

Infoleht teave kasutajale
TADALAFIL ACCORD TBL 20MG N4


 

 

Teame, kui masendav ja piinlik võib olla, kui erektsiooniprobleemid takistavad intiimsete hetkede nautimist oma partneriga. Seetõttu toetame teid meie Tadalafiili 20 mg-ga, mis on ülim vastus teie magamistoaga seotud probleemidele.

 

Teie rahulolu silmas pidades on Tadalafil 20mg võimas ja tõhus erektsioonihäirete ravi. On tõestatud, et selle toimeaine tadalafiil parandab peenise verevoolu, võimaldades teil saavutada ja säilitada tugeva ja püsiva erektsiooni alati, kui tuju tuleb.

 

Tadalafiili 20 mg teistest eristab järgmine:

 

✓ Pikaajaline toime: ainult ühe tabletiga kogete kasu kuni 36 tundi. Öelge hüvasti pideva vajadusega planeerida oma intiimseid kohtumisi ravimite ajakava järgi!

 

✓ Paindlik annustamine: võite võtta Tadalafiili 20 mg kas vajaduse korral või igapäevase väikese annusena, olenevalt teie vajadustest ja elustiilist. Meie soovitatav annus on üks 20 mg tablett, mis võetakse vähemalt 30 minutit enne seksuaalset tegevust.

 

✓ Ohutu ja hästi talutav: Tadalafiil 20mg on FDA poolt heaks kiidetud ja sellel on väljakujunenud ohutusprofiil. Nagu kõigi ravimite puhul, on oluline konsulteerida oma tervishoiuteenuse osutajaga enne nende kasutamist, eriti kui teil on olemasolev tervislik seisund või te võtate muid ravimeid.

 

✓ Parem seksuaalne enesekindlus: 20 mg Tadalafiiliga teie kõrval saate keskenduda sellele, mis on tõeliselt oluline – nautida iga hetke oma partneriga ilma pideva muretsemiseta.

 

Meie missioon on aidata teil ületada erektsiooniprobleemid ning taastada kirg ja nauding armuelus. Tadalafiili 20mg abil saate oma partneriga enesekindlalt rahuldust pakkuvate ja spontaansete intiimsete hetkede nautimiseks vajalikku tuge.

 

Kas olete valmis oma magamistoa enesekindlust tagasi võtma? Astuge esimene samm täisväärtuslikuma armuelu suunas, proovides Tadalafiili 20 mg juba täna!

Saadaval apteekides retsepti alusel.