NUK FC+ LUTIPUDEL (LATEKS) 0-6K TEMP.NÄIDIKUGA 300ML Vaata täismõõdus

NUK FC+ LUTIPUDEL (LATEKS) 0-6K TEMP.NÄIDIKUGA 300ML

18,21 €

Saadaval valveapteekidest 24H: Preparaadi klassifikatsiooni kontrollige infolehest

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
NUK FC+ LUTIPUDEL (LATEKS) 0-6K TEMP.NÄIDIKUGA 300ML

Rohkem infot

Tootetutvustus, otstarve

NUK FC+ Lutipudel (lateks lutiga) 0-6 kuud. Temp.näidikuga, 300ml



Kui beebid on näljased, ei tohiks pudelitoit olla kunagi liiga kuum ega külm. Sel põhjusel kontrollivad emad ja isad enne sööki joogitemperatuuri. Õige temperatuuri saavutamise teadmine võib olla väljakutse. Seetõttu töötati välja temperatuuri juhtimise funktsiooniga NUK First Choice+ lutipudelid. Uus temperatuuri juhtimise funktsioon on integreeritud NUK First Choice+ pudelitesse.

NUK-i temperatuuri juhtimise indikaator näeb välja nagu termomeeter, asub gradueerimismärkides ja pudeli sisu temperatuur muudab selle värvi. Kui toit on liiga kuum, muutub tavaliselt sinine indikaator valgeks. Ideaalis peaks söötmiseks mõeldud toit olema kehatemperatuuriga (37 °C) ja vastama keskmisele sinisele toonile ekraanil.



Spetsiaalse NUK-i kuju on kujundatud ema rinnaga toitmise ajal. See jätab teie lapse keelele ja lõuale piisavalt ruumi loomulikuks imemiseks.

NUK Anti-Colic Air System tagab loomuliku voolamise, mis aitab teie lapsel juua ilma õhku neelamata.



Kasutamisjuhised

Toidu valmistamine:

Piimatoidu või tee valmistamisel tuleb jälgida toiduaine tootja temperatuuriandmeid. Vitamiinide ja toiteainete säilitamiseks ei tohi temperatuur ületada 60 °C. Tühje või veega/toiduga täidetud pudeleid ei tohi panna mikrolaineahju (plahvatusoht/materjali kahjustamise oht). Pudeli sisu võib kuumenemisel plahvatades välja tungida. Ebaühtlasel kuumutamisel tekib põletusoht! Soojendamisel peab pudel alati lahti olema (plahvatusoht). Palume enne igat kasutamist pehmelt pigistada ventilatsiooni ja joomise ava/pilu ning veenduda, et see on avatud. Toitke ainult tootja poolt soovitatud koguse ja konsistentsiga söögi ja joogiga. Alates 5. elukuust hakake järkjärgult harjutama joogitopsiga. Eelnevalt kuuma vedelikuga täidetud (> 80 °C) suletud PP pudeli jahtumine võib pudeli jäädavalt deformeerida.



Pudeli, luti ja lisatarvikute puhastamine:

Enne esmakordset kasutamist, tuleb pudelit, lutti ja lisadetaile 5 minutit keeta ja enne igakordset järgmist kasutamist hoolikalt puhastada ning desinfitseerida. Keetmisel tuleb jälgida küllaldase veetaseme olemasolu anumas, et vältida luti ja pudeli kahjustumist. Steriliseerimiseks soovitame kasutada NUK Steriliser Vapo Rapid. Pudel tuleb keetmiseks või aurutamiseks (temperatuuril üle 80 °C) osadeks lahti võtta ja lahti jätta, nii väldite deformeerumist. Teatud koostisega joogid (nt. porgandimahl) võivad materjali värvida või kergelt deformeerida (nt aedtilliseemnetee). Seeläbi pudelit kahjustamata ja muutmata selle kasutuskõlbulikkust ning pudeli ohutust. Lutti ja pudelit ei või pesta nõudepesumasinas-pesumasina puhastusvahend võib materjali kahjustada! Kui kasutada steriliseerimiseks mikrolaineahju siis kasutage ainult NUK Mikrolaineahju Steriliseerijat materjali kahjustuse vältimiseks (järgige sterilisaatori kasutusjuhendit!).

Kui pudelid on valmistatud PA (polüamiidist): See materjal on tähistatud pudelil sümboliga "PA". PA-pudel ei kõlba mikrolaineahju (materjali kahjustuse risk)!



Koostisosade loetelu

pudel - plast, lutt - lateks, kork - PP, tihenduseib, rõngas - PP/TPE



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Hoiatused ja ettevaatusabinõud: Sinu lapse ohutuse ja tervise huvides: HOIATUS! Lutipudeli kasutamisel võib laps võõrduda rinnast. Kasuta seda toodet alati täiskasvanu järelvalve all. Ära kasuta mitte kunagi toitmislutte rõngaslutina. Pidev ja kauakestev vedelike imemine põhjustab hambakahjustusi. Eriti oluline on seda jälgida magustatud jookide nt. puu- või aedviljamahlade puhul. Kontrolli enne toitmist alati toidu temperatuuri.

Kontrollige lutti iga kasutamise järel, venitades seda igas suunas ? eriti lapse hambumise ajal. Vähimategi rebendite, hammustusjälgede või nähtava vananemise korral (kleepuv, väljaveninud, rebenenud), vahetage lutt välja, kuna sellest võivad eralduda tükikesed ja laps võib need alla neelata.

Ohutuse ja hügieeni eesmärgil, vahetage lutt pärast 1-2 kuu kasutamist. Ärge jätke toitmislutti otsese päiksevalguse/soojuse kätte või desinfitseerimisvahendisse (steriliseerimislahus) kauemaks näidatud ajast, kuna lutt võib seeläbi kahjustuda. Hoidke hügieeniliselt puhtas pimedas ja kuivas kohas. Mitte kasta ravimitesse! Kui pudel on seestpoolt kahjustatud (nt kriimustatud), tuleb see hügieenilistel põhjustel väljavahetada. Klaaspudelite kasutamise ohutus: Klaaspudelid võivad puruneda. Pudelis segamiseks ärge kasutage metalllusikat - tekkida võivad juusmõrad, mis pudeli täitmisel kuuma toiduga põhjustavad selle purunemise. Tihendseibi või kaitsekorgiga toodete puhul: Hoia kõiki kasutuses mitteolevaid koostisosi lastele kättesaamatus ko



Säilitamisjuhised

toodet võib kasutada 4 aasta jooksul alates valmistamise kuupäevast, mis on märgitud pakendil.



Tootja

Tootja: MAPA GmbH

Maaletooja: German Products Estonia OÜ, Punane 16-312, 13619 Tallinn, Eesti, Tel. (+372) 6098030,

[email protected], www.gpestonia.ee



Päritoluriik

Saksamaa