LED komplekt hammaste valgendamiseks Vaata täismõõdus

LED komplekt hammaste valgendamiseks

60,21 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
LED komplekt hammaste valgendamiseks

Rohkem infot

Hammaste valgendamise komplekt. 

Hammaste valgendamise komplekt koduseks valgendamiseks. Ei põhjusta hammaste tundlikkust, protseduur kuni 16 minutit päevas.

Kasutusjuhised Puhasta ja kuivata valgenduskape, seejärel pese hambaid õrnalt hambapastaga ja loputa veega. Eemalda akut isoleeriv kile ja pane patareid hammaste valgendamise valgustisse. Kinnita valgenduskape lambi külge. Kanna valgenduskape mõlemale küljele 0,5–0,7 ml valgendavat geeli, kanna seda piisavalt valgendatavate hammaste esipindadele, kuid mitte igemetele. Aseta kape hammaste kohale. Pühi ära geel, mis puutub kokku sinu igemetega.

Et alustada 10-minuti loendamist, vajuta Start-nuppu. Valgenduskape fikseerimiseks sulge suu.

16 minuti pärast eemalda kape. Loputa hambad sooja veega, seejärel eemalda valgenduskape valgusallikast ja puhasta see. Korda seda valgendamisprotseduuri 6 päeva järjest.

Toode sobib järgnevate näidustuste puhul. Suitsetamisest, tee või kohvi joomisest ja muudest põhjustest põhjustatud kollased või tumenenud hambad. Vanusest tingitud kollakad või tumenenud hambad. Kerge või mõõduka tetratsükliini pigmentatsiooniga hambad ja hammaste fluoroos. Neile, kes soovivad valgemat ja heledamat naeratust

Toode.Ei sobi keraamiliste ega valehammaste jaoks. Ei sobi ravimi või medikamendi kasutamisest põhjustatud hammaste värvimuutuse korral. Ei sobi raskete tetratsükliinikahjustuste ja lagunenud hammaste korral. Ei sobi defektse emaili, kulunud dentiini ja kahjustunud hammaste korral. Ei sobi alla 16-aastastele lastele ja rasedatele naistele

PARIM ENNE: vt.pakendilt. TOOTJA: Biomika.