Heli võimendi multifunktsionaalne Douk Audio Vaata täismõõdus

Heli võimendi multifunktsionaalne Douk Audio

232,82 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

 

Douk Audio P1 Bluetooth 5.0 HiFi võimendi GE5654 toru eelvõimendi klapp toru eelvõimendi klapp kõrvaklappide võimendi juhtmevaba vastuvõtja helidekooder USB DAC APTX-HD

 

Kolme tüüpi helisisendiga (Bluetooth/USB/RCA) ja 2 tüüpi väljundiga (RCA/3,5 mm kõrvaklapid) saab P1-d kasutada HiFi toru eelvõimendi, USB DAC või kõrvaklappide võimendina selge, sooja, dünaamilise, magusa toruga HiFi heli, pakkudes äärmiselt kvaliteetset kuulamiskogemust.


Bluetooth 5.0 (QCC3034), mis toetab APTX-HD kadudeta edastamist. PC-USB (CM6642), mis toetab 24-bitist 192KHz ja ühildub Windowsi/Maci/Linuxi süsteemiga, sobib hästi paljude heliseadmetega, nagu iPod, telefon, MP3-mängijad, teler, Blu-ray-mängijad, Echo Dot, CD-mängijad jne.

Rohkem infot

 

NE5532 opvõimendi + klassikaline 47 kõrvaklappide võimendi arhitektuur, mis suudab juhtida 32–300 oomiseid kõrvaklappe, ja möödaviigulüliti on spetsiaalselt loodud toonide reguleerimise sisse-/väljalülitamiseks, et oleks mugavam nautida originaalset heli või saada õrnemat heli kõrgete ja basside abil juhtnupp, lisades palju lõbusust ja paremat mängitavust.


Suurepärane välimus koos sobiva suurusega sinise ja oranži valgusega dekoreeriva vaakumtoruga muudab selle moekaks ja atraktiivseks, pakkudes suurepärast kuulmis- ja visuaalset naudingut, sobib väga hästi nii kodu- kui ka lauaarvuti helisüsteemi.