ROOTSIROHU DROOG 100G Vaata täismõõdus

ROOTSIROHU DROOG 100G

18,78 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Mõned neist koostisosadest on tuntud taimed, mida kasutatakse traditsioonilises meditsiinis või toidulisandites erinevate terviseprobleemide korral. Ma võin anda sulle üldise teabe mõnede nende koostisosade kohta:

  1. Kikkaputk: Kikkaputkal on traditsiooniliselt kasutatud seedehäirete korral ning sellel võib olla põletikuvastane ja antibakteriaalne toime.

  2. Aaloe: Aaloe geeli kasutatakse sageli nahaprobleemide, nagu põletuste või haavade korral. See võib aidata ka seedimist ja omada põletikuvastast toimet.

  3. Rabarber: Rabarberit kasutatakse tavaliselt seedeprobleemide, eriti kõhukinnisuse leevendamiseks. Samuti võib sellel olla antioksüdantne toime.

  4.  

Rohkem infot

Kassia: Kassiat kasutatakse mõnikord seedimise soodustamiseks, kuid seda tuleks tarbida mõõdukalt, kuna suurtes kogustes võib see olla mürgine.


Võilill: Võilille lehti ja juuri on kasutatud diureetikumina ning maksa ja seedimise toetamiseks.


Ingver: Ingverit kasutatakse sageli seedeprobleemide ja iivelduse leevendamiseks. Sellel võib olla ka põletikuvastane toime


Palderjan: Palderjani juurt kasutatakse traditsiooniliselt unetuse ja ärevuse leevendamiseks ning rahustava toime saavutamiseks.

 

 

Kasutamine: 100 g droogi valada üle 1,5 l 40% alkoholiga, lasta seista 15 päeva (iga päev loksutada pudelit) ja seejärel kurnata. Valmistatud tõmmist hoida jahedas. Iga kord enne kasutamist loksutada. Sisse võtta 1-2 tl. päevas enne või pärast sööki