Skil 7207 AA OCTO kombineeritud lihvija Vaata täismõõdus

Skil 7207 AA OCTO kombineeritud lihvija

54,72 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Skil 7207 AA OCTO kombineeritud lihvija

Rohkem infot

Mitmekülgne ergonoomilise käepidemega varustatud universaalne lihvija kodusteks lihvimistöödeks. 7207 ‘Octo' kombineeritud lihvija on kompaktne ja kerge, ergonoomilise käepidemega varustatud lihvija, millel on triikrauakujuline lihvtald nii suurte pidade kui kitsaste ja raskesti ligipääsetavate objektide nagu näiteks nurkade ja servade lihvimiseks. Tänu ergonoomilisele käepidemele on tööriista lihtne käsitseda ja juhtida, mistõttu see sobib suurepäraselt kitsaste ja raskesti ligipääsetavate objektide lihvimiseks - see on kasulik näiteks mööblit või aknaid lihvides. 100 W mootor pakub piisavat võimsust koduste lihvimistööde kiireks ja lihtsaks sooritamiseks.

Lihvija kolmnurkset otsa saab keerata, mis pikendab lihvtalla tööiga 300 protsendi võrra. Sisseehitatud ja tolmukotiga varustatud tolmuärastussüsteem võimaldab puhtamat töötamist. Komplektis tolmukott ja kolm lihvpaberit. Seadme kasulikud omadused parandavad töömugavust.

Lihvijal on sisseehitatud tolmuärastussüsteem, mis korjab tolmu tolmukotti, võimaldades puhtama töötamise. Tolmukogujat on lihtne eemaldada, tühjendada ja oma kohale tagasi panna. Lihvija on ergonoomiliselt disainitud ja sel on pehmendusega käepide, nmis tagab mugava haarde. Komplektis tolmukott ja kolm lihvpaberit.