massaažipall Su-joki Vaata täismõõdus

massaažipall Su-joki

10,90 €

Hea pakkumine!

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Vana hind 15,90 eur

"Su Jok" on korealane terviseteraapia meetod, mis keskendub käte ja jalgade spetsiifilistele aladele. Sõna "Su" tähendab koreakeeles kätt ja "Jok" jalga. Su Jok teraapia põhineb traditsioonilisele Hiina meditsiinile ja akupunktuurile, aga keskendub eriti käte ja jalgade refleksipunktidele.

 

Massaažipall Su Jok'i on mõeldud  käte ja jalgade punktide stimuleerimiseks. Su Jok massaažipalli kasutatakse sageli valu leevendamiseks, vereringe parandamiseks, stressi vähendamiseks ja üldise heaolu edendamiseks. Kuna iga punkt kätes ja jalgades vastab teatud organile või kehaosale, saab spetsiifiliste punktide stimuleerimisega mõjutada ka vastavaid organeid või kehaosi.

Rohkem infot

Massaažipalli kasutamine:

 

Valige sobiv punkt või ala käel või jalal, mida soovite stimuleerida.
Kasutage palli, et teha ringikujulisi liigutusi või suruge pall kindlalt soovitud punktile.
Tehke seda mõne minuti jooksul, kuid kuulake oma keha ja lõpetage, kui tunnete valu.

 

Massaažipallid võivad olla erineva suuruse ja tekstuuri ning kõvadusega, nii et saate valida selle, mis sobib teie vajadustele ja eelistustele kõige paremini.

 

 

Kingituseks on Su Jok massaazirõngad!

 

Need rõngad on tavaliselt valmistatud metallist või plastikust ja neil on palju väikeseid okkaid või nuppe rõnga sisemisel küljel. Neid kasutatakse sõrmede massaažiks, stimuleerides refleksipunkte, mis vastavad erinevatele kehaosadele ja organitele.

 

Siin on, mida peaksite teadma Su Jok massaažirõngaste kohta:

 

Toimimise põhimõte: Kui panete rõnga sõrmele ja liigutate seda üles-alla mööda sõrme, masseerivad rõnga sisemised okkad nahka ja stimuleerivad reflekspunkte.


Eelised: Su Jok massaažirõngad võivad aidata parandada sõrmede vereringet, vähendada stressi ja pingeid ning võivad aidata ravida ja ennetada erinevaid vaevusi ja haigusi.


Kasutamise lihtsus: Need on väikesed, kaasaskantavad ja lihtsad kasutada. Saate neid endaga kaasa võtta ja kasutada igal ajal, kui tunnete massaaži või stimulatsiooni vajadust.

 

Kellele sobivad: Peaaegu kõigile! Eriti neile, kes veedavad palju aega arvuti taga või tegelevad käsitööga, mis võib põhjustada käte ja sõrmede pinget ja valu.