Histamiini talumatuse kaps DAOfood Plus N60 Vaata täismõõdus

Histamiini talumatuse kaps DAOfood Plus N60

61,40 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni


Kellele sobib:

 

DAO puudulikkus ja histamiini talumatus: DAOfood Plus on loodud inimestele, kellel on DAO puudulikkus või histamiini talumatus. Nendel inimestel võib olla raskusi histamiini seedimisega, mis võib põhjustada erinevaid terviseprobleeme, sealhulgas seedehäireid, nahareaktsioone ja üldist halba enesetunnet.

 

Seedetrakti probleemid: Lisaks võib DAOfood Plus olla kasulik neile, kellel esineb seedetrakti probleeme, eriti seoses histamiinirikaste toitude seedimisega.

 

 

Allergikud: Inimesed, kellel on toiduallergiad või -tundlikkus, mis on seotud histamiiniga, võivad leida kasu DAOfood Plus toidulisandi tarbimisest.

 

Sobib diabeetikutele, tsöliaakiale ja/või toidutalumatusega inimestele

Rohkem infot

 

Kolm erinevat aktiivainet tagavad toime tõhusust:

DAO ensüüm: Aitab lagundada histamiini seedetraktis, mis võib olla kasulik DAO puudulikkuse või histamiini talumatuse korral.


Kvertsetiin: Omab antihistamiinikumi omadusi, aidates vähendada histamiini taset organismis.


C-vitamiin: Tugevdab immuunsüsteemi ja aitab neutraliseerida histamiini.

 

Koostis:
täiteained: mikrokristalne tselluloos ja hüdroksüpropüültselluloos; kvertsetiin 95%; kartulitärklis; askorbiinhape (C-vitamiin); katteaine: etüültselluloos; sea neeruvalgu ekstrakt 7% diamiini oksüdaasiga (DAO); täiteained: hüdroksüpropüültselluloos; stabilisaator: magneesiumisool. toiduhapetest naatriumalginaat; riisitärklis, keskmise ahelaga triglütseriidid; stabilisaator: steariinhape, oleiinhape, dikaltsiumfosfaat; värvaine: suhkrukaramell (E 150d); taimne kapsli kest: hüdroksüpropüülmetüültselluloos. Toitumisalane teave kapsli kohta: energeetiline väärtus 10,14 kJ / 2,39 kcal; rasvu 0,008 g, millest: küllastunud 0,0017 g; süsivesikud 0,57 g, millest: suhkur 0,023 g; valk 0,006 g; sool 0,002 g, millest: naatrium 0,8 g 7 mg; SchwEnenieri valguekstrakt 4,2 mg, diamiini oksüdaas (DAO) 0,3 mg; kvertsetiin 40 mg; C-vitamiini 20 mg.

 

See ei sisalda allergeene, gluteeni, laktoosi ja histamiini. 

 

Kasutamine: võtta 1 kapsel vähese vedelikuga 20 minutit enne peamist söögikorda (3 korda päevas). Kapsel tuleb tervelt alla neelata. Kui te ei saa kapslit tervena alla neelata, võite selle avada ja pelleteid alla neelata ilma neid närimata, poolitamata või purustamata.

 

Kaks valget/beeži gastroresistentset tabletti DAO ensüümi kontrollitud vabanemisega soolestikus.
Oranž C-vitamiini koheselt vabastav pellet, mis toimib ka ravis abiainena
Kollane pellet, mis sisaldab koheselt vabastavat kvertsetiini, mis toimib ka ravis abiainena.

 

Ohutus ja tõhusus põhinevad teaduslikel ja kliinilistel tõenditel.
See sisaldab toetavaid koostisosi, nagu C-vitamiin ja kvertsetiin, mis suurendavad selle efektiivsust.
C-vitamiin suurendab DAO ja kvertsetiini antihistamiinilist toimet. Kvertsetiin on hästi tuntud flavonoid, millel on antihistamiinsed omadused.

 

Tootja: Hispaania