Kverilla 550mg, 80 kapslit Vaata täismõõdus

Kverilla 550mg, 80 kapslit

37,82 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Allergiavastased ravimid on tavaliselt ohutud ja tõhusad, võib nende pikaajaline kasutamine olla tervisele kahjulik mitmel erineval viisil.

 

Üks kõige levinumaid kõrvaltoimeid, mis võib tekkida antihistamiinikumide (allergiavastaste ravimite) pikaajalisel kasutamisel, on unisus. See võib põhjustada päevast väsimust ja võib mõjutada ka kognitiivset võimekust, sealhulgas mälu ja tähelepanu. Pikaajaline antihistamiinikumide kasutamine võib samuti põhjustada suukuivust, peavalu ja kõhukinnisust.

 

Lisaks võib antihistamiinikumide pikaajaline kasutamine mõjutada südame tervist, eriti vanematel inimestel. Mõned uuringud on näidanud, et antihistamiinikumid võivad suurendada südame rütmihäirete, nagu kodade virvendusarütmia, riski.

 

Rohkem infot

Lõpuks võivad antihistamiinikumid ka kaotada oma efektiivsuse aja jooksul, mis tähendab, et annuste suurendamine ei pruugi enam aidata allergia sümptomite vastu võitlemisel.

 

Seega, kuigi antihistamiinikumid võivad olla tõhusad allergia sümptomite leevendamiseks lühiajaliselt, võivad nende pikaajaline kasutamine ja suured annused olla tervisele kahjulikud. On oluline konsulteerida arstiga enne nende ravimite kasutamist pikema aja jooksul ja järgida arsti soovitusi.

 

Kverilla toidilisand sisaldab unikaalset taimede segu, mida sobib kasutada pikaajaliselt.

 

Kverilla kapslid sisaldavad erinevaid taimeekstrakte:

  • Pronks-lutiklille (Perilla frutescens) – põletikuvastased omadused, mis võivad aidata leevendada allergiate ja muude põletikuliste seisunditega seotud sümptomeid.

 

  • Jaapani keepuu (Sophora japonica)

-Naha tervis: Sophora japonica ekstrakti kasutatakse sageli nahahooldustoodetes, kuna see suudab edendada tervet nahka. See võib aidata vähendada põletikku ja punetust, parandada naha tekstuuri ja toonust ning ühtlustada naha pigmentatsiooni.

-Maksa tervis: on näidatud, et Sophora japonical on hepatoprotektiivsed omadused, mis tähendab, et see võib aidata kaitsta maksa toksiinide või haiguste põhjustatud kahjustuste eest. Samuti võib see aidata edendada maksafunktsiooni ja toetada detoksikatsiooni.

-Hingamisteede tervis: Sophora japonicat on traditsioonilises hiina meditsiinis kasutatud hingamisteede haiguste, näiteks astma ja bronhiidi raviks. See võib aidata vähendada põletikku hingamisteedes ja parandada hingamist.

 

  • Süstlehine teeleht (Plantago lanceolata)

- Hingamisteede tervis: Plantago lanceolata't on hingamisteede tervise toetamiseks kasutatud sajandeid. Tänu oma põletikuvastastele ja antimikroobsetele omadustele võib see aidata leevendada selliste seisundite sümptomeid nagu köha, bronhiit ja astma.

 

-Naha tervis: Plantago lanceolatal on antibakteriaalne ja põletikuvastane toime, mis võib aidata kaasa naha tervisele. Samuti võib see aidata leevendada selliste seisundite sümptomeid nagu ekseem ja psoriaas.

 

Koostisosad: Pronks-lutiklille (Perilla frutescens) seemne -ekstrakt, kvertsetiin, süstlehise teelehe (Plantago lanceolata) -ekstrakt;  kapsel: taimne tselluloos; paakumisvastased ained: rasvhapete magneesiumsoolad, ränidioksiid.

 

Päevane kogus 1-4 kapslit sisaldab:

Pronks-lutiklille seemne ekstrakt – 220mg-880mg

Kversetiin   – 220mg-880mg

Süstlehise teelehe ekstrakt – 200mg-800mg

 

 

Kasutamine: 1-2 kapslit päevas rohke veega, vajadusel kuni 4 kapslit või vastavalt tervisespetsialisti soovitustele. Ideaaljuhul tuleks alustada kasutamist 1–2 nädalat enne eeldatavate allergiasümptomite ilmnemist.


Raseduse, imetamise, ravimite võtmise korral konsulteerige enne kasutamist arstiga.

 

Tootja: Soome