BLEPHAGEL GEEL SILMALAUGUDE HÜGIEENIKS 30G Vaata täismõõdus

BLEPHAGEL GEEL SILMALAUGUDE HÜGIEENIKS 30G

26,13 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

 

Blephagel on hüpoallergeense koostisega steriilne geel silmalaugude ja ripsmete igapäevaseks puhastamiseks (eemaldab ka veekindla meigi). Mitmeannuselises, õhuta tuubis, oftaloloogiliselt testitud. Ei sisalda säilitusaineid, parabeene, alkoholi ega lõhnaaineid.

Ainulaadne koostis aitab geelil püsida silmalaugudel, lahustades ja eemaldades silmalaugudelt rähma ja mustuse ph tasakaalu rikkumata. Säilitab silmalau loomuliku niiskust, värskendab, pehmendab ja rahustab silmalauge. Ei jäta nahale jääke ega muuda seda õliseks ega kleepuvaks, ilma üle loputamise vajaduseta. Geel on antibakteriaalne.

 

 

Rohkem infot


Silmaspetsialistid soovitavad silmalaugude hügieeni järgmiste seisundite puhul:

-tundlikud, põletikulised ja allergilised silmad

-odraiva, rahetera

-kuiv silm tarsaalnäärmete talitluse häirest

-silmalaugude põletik ehk blefariit (eesmine ja tagumine)

-silma ja silmalau kahjustus nahaprobleemidest nagu rosaatsea, seborroiline dermatiit

-enne ja pärast silmaoperatsioone

Võib soovitada kontaktläätsede kandjatele. Võib kasutada alates 3. Eluaastast.



Kasutamisjuhised

Peale esmakordset tuubi avamist vajutage 3 sekundi jooksul õrnalt tuubi esiküljele (thea logole), et geel liiguks pumba suunas. Seejärel suunake tuubi ots allapoole. Pumba eeltäitmiseks vajutage seda 3 korda.

Vajutage pumbale ja võtke väike kogus geeli kosmeetilise padjakesele (ärge vajutage tuubile). Eemaldage tuubi otsikule jäänud geel padjakesega. 2) Olles peegli ees, sulgege üks silm ja kandke geeli õrnalt suletud silmalaule ja ripsmejuurtele. 3) Masseerige kosmeetilise padjakese abil silmalaugu ja ripsmejuurte piirkonda õrnalt ringjate liigutustega, kuni kõik jäägid on eemaldatud. 4) Eemaldage üleliigne geel silmalault puhta padjakesega. 5) Korrake sama tegevust teise silmaga.

Kasutage blephagel-i 2 korda päevas ? hommikul ja õhtul või vastavalt vajadusele.



Koostisosade loetelu (Ingredients)

AQUA, POLOXAMER 188, PEG-90, CARBOMER, SODIUM HYDROXIDE



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Kasutada silmalaugudel ja ripsmetel. Vältida silma sattumist. 8 nädalat pärast esmakordset avamist tuub minema visata. Tuubi mitte lõigata (saastumise oht). Mitte kasutada kui olete mõne koostisosa suhtes allergiline. Hoida laste eest varjatud ja kättesaamatus kohas.



Säilitamistingimused

Hoida temperatuuril kuni 25 C°.



Netokogus

30 G STERIILSET, SÄILITUSAINEVABA GEELI POLYDOSE AIRLESS? PUMBAGA, ÕHUTA TUUBIS - JÄÄB STERIILSEKS ISEGI PÄRAST PAKENDI AVAMIST JA SEDA ILMA SÄILITUSAINEID KASUTAMATA. TOODETUD STERIILSES KESKKONNAS.


Päritoluriik

PRANTSUSMAA