MAGNEX CITRATE + B6 TBL N100 Vaata täismõõdus

MAGNEX CITRATE + B6 TBL N100

25,62 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

VNS (vegetatiivne närvisüsteem) reguleerib paljusid organismi automaatseid funktsioone, nagu südame löögisagedus, hingamine, seedimine ja vererõhu reguleerimine. Magneesiumil on oluline roll VNS-i normaalses toimimises ja selle mõju vegetatiivsele närvisüsteemile võib kirjeldada järgmiselt:

 

Silelihaste lõõgastus: Magneesium võib aidata lõdvestada silelihaseid, mis on eriti oluline veresoonkonna jaoks. See võib viia vererõhu languseni.

Närviimpulsside normaliseerimine: Magneesium mõjutab närviimpulsside ülekannet, reguleerides mõnede ioonkanalite aktiivsust närvirakkudes.

Rohkem infot

Stress ja ärevus: Magneesiumipuudus võib suurendada stressi ja ärevuse sümptomeid, kuna magneesium osaleb neurotransmitterite reguleerimises, mis mõjutavad meeleolu ja organismi reaktsiooni stressile.

Südamerütmi reguleerimine: Magneesium on südame normaalseks toimimiseks oluline ja võib aidata vältida arütmiaid.

Uni: Magneesiumil on roll une ja ärkveloleku tsüklite reguleerimises ning see võib aidata parandada une kvaliteeti.

 

Magneesiumi mõju VNS-ile tuleneb selle kesksest rollist paljudes füsioloogilistes protsessides, mis on seotud närviimpulsside ülekandmisega, lihaste lõõgastumisega ja neurotransmitterite reguleerimisega. Magneesiumipuudus võib põhjustada mitmesuguseid sümptomeid, sealhulgas VNS-i talitlushäireid.


Päevaseks tarbimiseks soovitatav kogus ning tarvitamisjuhised

Täiskasvanutele 2 tabletti päevas koos veega alla neelata.

Sisaldus päevase annuse kohta

Soovituslik päevane annus 2 tabletti sisaldab: Magneesiumi 375 mg (100%*), B6 vitamiini 3,0 mg (214%*) *NRV- protsent päevasest võrdluskogusest täiskasvanutele.



Koostisosade loetelu (allergiat või talumatust põhjustav koostisosa või abiaine märgitud TRÜKITÄHTEDES)

Sidrunhappe magneesiumisoolad (magneesiuntsitraat), mahuained (tselluloos, hüdroksüpropüültselluloos), glaseerained (rasvhapete magneesiumisoolad, polüdekstroos, hüdroksüpropüülmetüültselluloos, polüetüleenglükool), toiduvärv (titaandioksiid), püridoksiinvesinikkloriid.



Hoiatused

Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust. Toidulisandit ei kasutata mitmekesise, tasakaalustatud toitumise ega tervisliku eluviisi asendajana. Hoida lastele kättesaamatus kohas.



Säilitamistingimused

Hoida toatemperatuuril.


Päritoluriik

Soome