narkotest pindadelt 21 aine Vaata täismõõdus

narkotest pindadelt 21 aine

43,21 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Narkootilise aine kokkupuutetest pindadelt võimaldab testida kahtlasi pulbreid või muid aineid, ilma testitava isiku sülje või uriiniproovita. 

Test võimaldab määrata, kas tuvastatav aine kuulub allapool asuvasse nimekirja, kuid ei viita konkreetsele ainele. Lisaks suudab test eraldi tuvastada kokaiini baasil aineid (crack). 

  • Sondiga saab proove võtta väikestelt pindadelt ja kätelt.

  • Kui värvust ei ilmu, ei tuvastatud järgmisi narkootilisi aineid: valge heroiin, metamfetamiin, amfetamiin, amfetamiin, ecstasy / MDMA, metadoon, ketamiin, PCP, PMA, DMT, MDPV, mefedroon, PMMA, mCPP, MPA, bufedroon, MDPBP , metkatinoon, metüloon, kokaiin.

  • See test ei tuvasta marihuaanat/hašišit, sünteetilisi kannabinoide, LSD-d, GHB-d, morfiini, barbituraate, flunitrasepaami, bensodiasepiini.

Rohkem infot

Antud testil on mitmeid kasulikke rakendusi ja sihtrühmi:

  1.  

Õiguskaitseorganid ja järelevalveasutused: Narkotestid pindadelt ja riietelt võivad olla olulised vahendid õiguskaitseorganitele ja järelevalveasutustele. Need testid võimaldavad tuvastada narkootiliste ainete jälgi erinevatel pindadel, sealhulgas näiteks narkootikume kasutavate inimeste rõivastel, autodes, eluruumides või muudel asukohtadel. See võib aidata kuritegevuse tõkestamisel, narkootikumidega seotud tegevuse paljastamisel ja uurimisel ning tõendusmaterjalide kogumisel.

 

Koolid ja noorsootöö: Narkotestid pindadelt ja riietelt võivad olla kasulikud ka koolides ja noorsootöös. Nende testide kasutamine võib aidata tuvastada narkootikume kasutavaid õpilasi või noori ning sekkuda varakult, pakkudes vajalikku abi, nõustamist või ravi. Samuti võib see toimida hoiatusena noortele narkootikumide kasutamise negatiivsete tagajärgede suhtes.

 

Töökohad ja ettevõtted: Mõned töökohad ja ettevõtted võivad kasutada narkotestide pindadelt ja riietelt, et jälgida töötajate või potentsiaalsete töötajate narkootikumide kasutamist. See võib olla eriti oluline töökohtadel, kus ohutusnõuded on kriitilised, näiteks transpordi-, lennundus- või keemiatööstuses. Sellised testid võivad aidata tagada tööohutuse, vähendada riski ja säilitada produktiivsust.

 

Kodud ja vanemad: Mõned vanemad võivad soovida kasutada narkotestide pindadelt ja riietelt, et jälgida oma laste või pereliikmete narkootikumide kasutamist. See võib olla vahend, mis aitab teadlikkust suurendada, pakkuda haridust ja julgustada vestlust narkootikumide ohtudest ning vajadusel sekkuda ja pakkuda sobivat abi või ravi.

 

On oluline märkida, et narkotestide kasutamine pindadelt ja riietelt peaks toimuma vastavalt kohalikele seadustele, eetilistele juhistele ja isikuandmete kaitse nõuetele.