Narkotest (uriinist) Vaata täismõõdus

Narkotest (uriinist)

36,50 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Kodune narkotest 6 narkootilise aine samaaegseks tuvastamiseks uriinist: morfiin, amfetamiin, kokaiin, marihuaana, metamfetamiin ja metadoon. Testi tegemine on lihne ja vastuse saad 5 minuti pärast.

Sobib ka tervishoiutöötajatele, sealhulgas spetsialistidele ambulatoorseks kasutuseks. Immuunanalüüs kasutamiseks ainult in vitro diagnostikaks.

Narkotest on kiire kromatograafiline immuunanalüüs mitme narkootilise aine ja nende metaboliitide kvalitatiivseks tuvastamiseks uriinis. Nende püsivust uriinis ja tuvastamise astet on käsitletud alljärgnevas tabelis.

Rohkem infot


TestLäviväärtus (ng/mL)Ajaline püsivus uriinis pärast kokkupuudet
Amfetamiin (AMPI000) 1000 4 kuni 24 tundi
Kokaiin (COC300) 300 24 kuni 48 tundi
Marihuaana 50 3 kuni 10 päeva
Metadoon (MTD300) 300 3 kuni 5 päeva
Metamfetamiin (MET500) 500 9 kuni 24 tundi
Morfiin (MOP300) 300 3 kuni 5 päeva

See narkotest annab ainult esialgse analüüsitulemuse. Igasuguse narkootikumide kuritarvitamist mõõtva testi tulemuste puhul tuleb lähtuda kliinilisest kaalutlusest ja professionaalsest hinnangust, iseäranis juhul, kui algne tulemus on positiivne.


 

Kuidas narkotest töötab?
Testis kasutatakse monoklonaalseid antikehi konkreetsete narkootiliste ainete kõrgenenud taseme valikuliseks tuvastamiseks uriinist.
Tänu immunokeemiliste meetodite kiirusele ja tundlikkusele on need muutunud narkootikumide kuritarvitamise sõeluuringutes kõige asjakohasemaks meetodiks.
Testimise käigus migreerub uriiniproov kapillaarselt ülespoole. Kui uriinis leidub narkootilisi aineid läviväärtusest madalamal tasemel, ei küllasta narkootilised ained nendele spetsiifilise antikeha sidumiskohti. Antikeha reageerib seejärel narkootikumi ja valgu konjugaadiga ning konkreetse narkootilise aine testiriba piirkonnas ilmub nähtavale värviline joon. Narkootilise aine olemasolu läviväärtusest kõrgemal tasemel küllastab antikeha kõik sidumiskohad. Seetõttu ei teki testipiirkonnas värvilist joont. Narkootiliste ainete suhtes positiivse uriiniproovi korral ei teki konkreetsesse testiriba piirkonda värvilist joont narkootiliste ainete konkurentsi tõttu. Samas tekitab narkootiliste ainete suhtes negatiivne uriiniproov testipiirkonnas joone, kuna narkootiliste ainete konkurents puudub.
Protseduurilise kontrollmehhanismina ilmub kontrollpiirkonda alati värviline joon. See näitab, et uriiniproovi on lisatud nõuetekohases mahus ja toimunud on membraani imbumine.
 

Narkotesti pakendi sisu: 
1 testipaneel
1 kasutusjuhend
Lisaks vajad veel (ei sisaldu komplektis) taimerit ja puhast topsi uriini kogumiseks.

Narkotesti piirangud.
1) 6 NARKOOTILISE AINE TUVASTAMISEKS MÕELDUD TESTI paneel annab ainult kvalitatiivse esialgse analüüsitulemuse.
2) On võimalik, et tehnilised või protseduurilised vead ning teised uriiniproovis leiduvad ained võivad põhjustada ekslikke tulemusi.
3) Positiivne tulemus ei näita joobe astet ega kontsentratsiooni uriinis.
4) Negatiivne tulemus ei pruugi tingimata tähendada, et uriinis narkootikume ei leidu. Negatiivsed tulemused saadakse ka juhul, kui narkootikume esineb alla testi läviväärtuse.
5) See test ei erista kuritarvitatavaid narkootikume teatud ravimitest.

 

Palun loe enne testi tegemist hoolikalt narkotesti kasutusjuhendit.