VICHY MINERAL 89 IGAPÄEVAHOOLDUS 50ML Посмотреть польный размер

VICHY MINERAL 89 IGAPÄEVAHOOLDUS 50ML

26,90 €

Распродажа!

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

VICHY MINERAL 89 IGAPÄEVAHOOLDUS 50ML

Подробнее

Tootetutvustus, otstarve

Vichy Min?ral 89 - nahka tugevdav ja prinkust lisav igapäevahooldus on loodud, et pakkuda nahale ekstra niisutust, esmaseks kaitseks kahjulike välistegurite vastu nagu õhusaaste, stress ja väsimus.



Min?ral 89 aitab tugevdada naha kaitsebarjääri ning stimuleerida naharakkude uuenemist, muutes igapäevaselt nahka tugevamaks ja vastupidavamaks, tänu rikkalikult niisutavatele koostisosadele: glütseriin, looduslik hüaluroonhape ja mineraalirikas Vichy termaalvesi. Kohandades 24h niisutava hoolduse oma igapäevasesse rutiini, tagate sobiva annuse naha tugevdamiseks igal kasutuskorral. Päev päeva järel on nahk paremas toonuses, niisutatum, säravam. Kerge ja värske läbipaistev geel sulandub nahka, andes kohese niisutuse ja värskustunde. Lihtne peale kanda, imendub kiiresti. Ei jäta nahka kleepuvaks.



Sobilik kõikidele nahatüüpidele, ka tundlikule nahale.

Testitud oftalmoloogiliselt silmade kontuuril. Testitud dermatoloogiliselt näol ja huultel.



HÜPOALLERGEENNE KOOSTIS, SILIKOONIVABA LOOMULIKUKS TUNDEKS, EI SISALDA LÕHNAAINEID.

PÄEVANE ANNUS SINU NAHA TUGEVDAMISEKS



Kasutamisjuhised

Min?ral 89 on igapäevase ilurutiini esimene samm nii hommikul kui õhtul. Kandke geel puhtale ja kuivale näole (sh silma- ja suuümbrus) kaks korda päevas õrnalt masseerides, kuni toode on täielikult imendunud. Kasutage enne oma tavapäraseid hooldustooteid (seerum/kreem/make-up).



Koostisosade loetelu (Ingredients)

AQUA / WATER ? PEG/PPG/POLYBUTYLENE GLYCOL-8/5/3 GLYCERIN ? GLYCERIN ? BUTYLENE GLYCOL ? METHYL GLUCETH-20 ? CARBOMER ? SODIUM HYALURONATE ? PHENOXYETHANOL ? CAPRYLYL GLYCOL ? CITRIC ACID ? BIOSACCHARIDE GUM-1. Code F.I.L. : B199024/1



Säilitamistingimused

Toatemperatuuril.



Netokogus

50ml



Vastutav isik

Maaletooja: SIA L'Oreal Baltic, Citadeles, Riia, Läti



Päritoluriik

Prantsusmaa