YOUTH LAB. tselluliidivastane seerum, 200 ml Посмотреть польный размер

YOUTH LAB. tselluliidivastane seerum, 200 ml

45,57 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
YOUTH LAB. tselluliidivastane seerum, 200 ml
Tselluliidivastane seerum on patenteeritud dermokosmeetika, mis stimuleerib probleemsete piirkondade mikrovereringet, soodustab ja ergutab lipolüüsi, vähendades rasvarakkude suurust. Selle tulemusel väheneb nahal "apelsinikoorena" näiv tselluliit ja naha välimus paraneb. Toote koostis sisaldab kofeiini, ksantiini, teobromiini ja uue põlvkonna oligopeptiidi, mis taastab naha elastsuse ja pehmuse. Rohelise tee ekstrakt pakub lisaks veel ...

Подробнее




Tselluliidivastane seerum on patenteeritud dermokosmeetika, mis stimuleerib probleemsete piirkondade mikrovereringet, soodustab ja ergutab lipolüüsi, vähendades rasvarakkude suurust. Selle tulemusel väheneb nahal "apelsinikoorena" näiv tselluliit ja naha välimus paraneb. Toote koostis sisaldab kofeiini, ksantiini, teobromiini ja uue põlvkonna oligopeptiidi, mis taastab naha elastsuse ja pehmuse. Rohelise tee ekstrakt pakub lisaks veel antioksüdatiivset kaitset ja on tugeva põletikuvastase toimega.







koostisosad


SLES Free, SLS Free, Ethanolamine Free, Vegan, Soy Free, Wheat Free, Formaldehyde Free, Mineral Oil Free, Pcm And Nitro Musk Compounds Free, Aqua (Water), Alcohol Denat, Butylene Glycol, PEG-8, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Oligopeptide-5, Ammonium Acryloyldimethyltaurate / Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer, Methylpropanediol, Caprylyl Glycol, Phenylpropanol, Caffeine, Theobromine, Methyl Xanthine, Paraxanthine, Camelia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Menthol, Disodium EDTA, PEG-12 Dimethicone, Hydroxyethylcellulose, Parfum (Fragrance).







kasutamine


Masseerige kaks korda päevas puhtale nahale tselluliidist mõjutatud piirkondades, kuni seerum on täielikult imendunud.





tootja



Youth Lab, Kreeka