YOUTH LAB. taastav seerum (kõik nahatüübid), 30 ml Посмотреть польный размер

YOUTH LAB. taastav seerum (kõik nahatüübid), 30 ml

89,67 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
YOUTH LAB. taastav seerum (kõik nahatüübid), 30 ml
Taastav vananemisvastane seerum, mis parandab nahastruktuuri komponentide sünteesi. See taastab naha sära ja heleduse, muutes naha elastsemaks, siledamaks ja pringimaks. Kolme patenteeritud kompleksi kombinatsioon teeb sellest hea bioenergia allika: Neodermyl®, Progeline® ja Tens` up® uuendavad vananevaid fibroblaste ning stimuleerivad ka 1. ja 3. tüüpi kollageeni ja elastiini sünteesi. Lisaks reguleerib ...

Подробнее




Taastav vananemisvastane seerum, mis parandab nahastruktuuri komponentide sünteesi. See taastab naha sära ja heleduse, muutes naha elastsemaks, siledamaks ja pringimaks. Kolme patenteeritud kompleksi kombinatsioon teeb sellest hea bioenergia allika: Neodermyl®, Progeline® ja Tens` up® uuendavad vananevaid fibroblaste ning stimuleerivad ka 1. ja 3. tüüpi kollageeni ja elastiini sünteesi. Lisaks reguleerib stabiliseeritud C-vitamiin pigmentatsiooni teket ja ravib armkude.

Kliinilised katsed tõestasid kortsude vähenemist 76% võrra, samas tundsid naised, et nende naha nooruslik sära taastus vaid 2 kuuga 98% võrra! *

* In vivo katse tulemus.







koostisosad


SLES Free, SLS Free, Ethanolamine Free, Vegan, Soy Free, Wheat Free, Formaldehyde Free, Mineral Oil Free, Phthalate Free, Nitro Musk Free, Aqua, Propanediol, Glycerin, Ascorbyl Tetraisopalmitate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Cichorium Intybus Root Oligosaccharides, Diheptyl Succinate, Trehalose, Avena Sativa Kernel Oil, Isononyl Isononanoate, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Panthenol, Sodium Polyacrylate, Sodium Gluconate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Ceratonia Siliqua Gum, Citric Acid, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Saccharomyces Magnesium Ferment, Saccharomyces Copper Ferment, Saccharomyces Silicon Ferment, Saccharomyces Zinc Ferment, Saccharomyces Iron Ferment, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Hyaluronate, Sodium Metabisulfite, Methylglucoside Phosphate, Copper Lysinate/Prolinate, Gluconolactone, Caesalpinia Spinosa Gum, Parfum, Dextran, Trifluoroacetyl Tripeptide-2.







kasutamine


Igapäevaseks kasutamiseks hommikuti ja/või õhtuti. Kandke õhukese kihina puhastatud näo-, kaela- ja dekolteepiirkonna nahale. Toodet saab kasutada eraldi või kombineerituna oma päevakreemiga.





tootja



Youth Lab, Kreeka