Uuendav silmaümbruskreem, 15 ml Посмотреть польный размер

Uuendav silmaümbruskreem, 15 ml

93,33 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Uuendav silmaümbruskreem, 15 ml

Подробнее

Uuendav silmaümbruskreem paneb silmad särama. Kortse vähendav kreem annab nahale tegutsemiseks impulsi ja toetab selle uuenemist. Sisaldab küdooniaseemneid, kaselehti, punast ristikut, acerola-kirssi, astelpaju, hinnalist makadaamiapähkliõli ja kurgirohtu. Soodustab vedelike liikumist kudedes, korrastab naha niiskussisaldust, silendab kuiva silmaümbruse nahka, ennetab enneaegseid vananemismärke. Uuendav silmaümbruskreem elavdab silmaümbruse nahka tänu väärtuslikele ravimtaimetõmmistele.

100% loodus- ja/või mahekosmeetika alates 1967, sertifitseeritud vastavalt NATRUE-standardile. Ei sisalda sünteetilisi lõhna-, värv- ja säilitusaineid, mineraalõlisid, parabeene, silikoone ega PEG-ühendeid. Tooraine pärineb võimalusel sertifitseeritud mahepõllundusest, mis on biodünaamilise kvaliteediga ja toodetud õiglase kaubanduse põhimõtetest lähtuvalt.
www.drhauschka.ee


Tupsuta pärast näo hommikust puhastamist, toniseerimist ja elavdamist riisiterasuurune kogus kreemi sõrmusesõrmega õrnalt silmaümbrusele silma sisenurgast välisnurga suunas. Kerge, kiirelt imenduv kreem sobib ka jumestuse aluskreemiks. Kreem on silmaarstide poolt kontrollitud ja sobib samuti läätsekandjatele.