Ööseerum mini, 2,5 ml Посмотреть польный размер

Ööseerum mini, 2,5 ml

5,49 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Ööseerum mini, 2,5 ml

Подробнее

Dr.Hauschka õlivaba õhtune hooldus laseb nahal hingata ja käivitab naha loomuliku uuenemisprotsessi. Ööseerum on õhtuseks kasutamiseks mõeldud põhihooldustoode, mis aitab nahal uueneda ja leida loomulik tasakaal. Meelipaitavalt lõhnav segu õunapuuõitest ja õunast toetab naha öist ütmi ja on talle kaaslaseks terve öö. Nõiapuutõmmis annab nahale täiendavat turgutust ja kingib talle hommikuks värske sära.

100% loodus- ja/või mahekosmeetika alates 1967, sertifitseeritud vastavalt NATRUE-standardile. Ei sisalda sünteetilisi lõhna-, värv- ja säilitusaineid, mineraalõlisid, parabeene, silikoone ega PEG-ühendeid. Tooraine pärineb võimalusel sertifitseeritud mahepõllundusest, mis on biodünaamilise kvaliteediga ja toodetud õiglase kaubanduse põhimõtetest lähtuvalt.
www.drhauschka.ee


Kanna pärast õhtust puhastamist ja toniseerimist väike kogus seerumit õhukese kihina näole, kaelale ja dekolteele. Päeval soovitame Dr. Hauschka päevaseid hooldustooteid, mis kaitsevad nahka välismõjude eest ja hoiavad jõudu, mille nahk öösel kogus. Lisaks soovitame naha 28-päevast uuenemisrütmi toetavat ampullikuuri.