Toitev mask, 12,5 ml promo Посмотреть польный размер

Toitev mask, 12,5 ml promo

21,96 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Toitev mask, 12,5 ml promo

Подробнее

Toitev mask annab nahale kaitstud ja turvalise tunde. Kuiva, tundliku ja uuenemist vajava ning keskkonnamõjudest kahjustatud naha jaoks on see mask täiendavaks intensiivhoolduseks. Sisaldab ravimtaimede segu küdooniast ja roosist, mis tugevdavad naha niiskust säilitavaid omadusi. Väärtuslikud mandli-, avokaado- ja jojoobiõli toidavad nahka. Kvaliteetsed taimevahad kaitsevad kuivuse ja ärritavate välismõjude eest. Selle maskiga jagad oma nahale rikkalikku kaitset.

100% loodus- ja/või mahekosmeetika alates 1967, sertifitseeritud vastavalt NATRUE-standardile. Ei sisalda sünteetilisi lõhna-, värv- ja säilitusaineid, mineraalõlisid, parabeene, silikoone ega PEG-ühendeid. Tooraine pärineb võimalusel sertifitseeritud mahepõllundusest, mis on biodünaamilise kvaliteediga ja toodetud õiglase kaubanduse põhimõtetest lähtuvalt.
www.drhauschka.ee


Kanna rikkalikult eelnevalt puhastatud näole (sh silmaümbrusele), kaelale ja dekolteele. Eemalda 20 minuti pärast niiske sooja kompressiga. Soovitame kasutada taastavat maski üks kuni kaks korda nädalas.