Lau- ja kulmuvärvipalett, 5,3 g Посмотреть польный размер

Lau- ja kulmuvärvipalett, 5,3 g

58,56 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Lau- ja kulmuvärvipalett, 5,3 g

Подробнее

Dr. Hauschka meigisari on ühtlasi hooldav ja kaunistav, mis teeb sellest kosmeetikamaailmas unikaalse. Sarja kõikide meigitoodete retseptid sisaldavad hoolikalt kokkusobitatud ravimtaimetõmmiseid, hinnalisi taimseid vahasid, õlisid ja mineraalseid värvipigmente. Jumestustoodete peen tekstuur sulandub kandja nahatooniga – just nii on tulemuseks vaid kandja nahale omane värvinüanss. Et kasutuskogemus oleks terviklik, on kõikidel toodetel Dr. Hauschka lõhnameistri poolt looduslikest eeterlikest õlidest loodud kerge aroom.

Kaunid silmad – sametised matid toonid lisavad silmadele sügavust ning kulmudele ilu ja väljendusrikkust. Mineraalseid värvipigmente ja ravimtaimetõmmiseid sisaldava värvipaleti koostises olevad must tee ja siid hooldavad silmaümbruse õrna nahka. Pakendis on peegel ja kahe otsaga pintsel.

100% loodus- ja/või mahekosmeetika alates 1967, sertifitseeritud vastavalt NATRUE-standardile. Ei sisalda sünteetilisi lõhna-, värv- ja säilitusaineid, mineraalõlisid, parabeene, silikoone ega PEG-ühendeid. Tooraine pärineb võimalusel sertifitseeritud mahepõllundusest, mis on biodünaamilise kvaliteediga


Kanna soovitud värvidekombinatsioon pintsli ümara otsaga laule. Pintsli viltuse otsaga aga kanna kulmudele sobivat värvitooni, täites tühimikud kergete pintslitõmmetega.