JE JOUE AMI KUULID VAGINAALLIHASTE TREENIMISEKS (LILLA) Посмотреть польный размер

JE JOUE AMI KUULID VAGINAALLIHASTE TREENIMISEKS (LILLA)

101,64 €

Наличие: Этого товара нет в наличии

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
JE JOUE AMI KUULID VAGINAALLIHASTE TREENIMISEKS (LILLA)

Подробнее

Tootetutvustus, otstarve

Alates 2008. aastast Londonis rajatud luksuslike lelude bränd Je Joue on tunnustatud ilusate, elegantsete, innovatiivsete ja nauditavate lelude valmistaja. Je Joue suhtub oma toodete valmistamisse kirglikult, et inspireerida inimesi rohkem avastama oma kehade ja ihade kohta. Je Joue on inspireeritud üle maailma seksi positiivselt kajastavate edasimüüjate poolt, kes kõik otsivad võimalusi, kuidas harida tarbijaid ning murda nende sisemised tõkked seksuaalse eneseavastamise ees. Je Joue bränd on loodud Londonis, koos üleilmselt kokku tulnud seksoloogidest, seksiharijatest ja seksilelude edasimüüjatest koosneva tiimiga. Je Joue lelud annavad edasi võimalikult palju naudingut nii esmakordsetele kui ka kogenenud lelukasutajatele. Hetkese seisuga müüakse Je Joue tooteid üle 32 rahvusvahelise turu kõige parematele edasimüüjatele, veebipõhistele äridele ning kodupiirkonna firmadele.



Mida iganes Te avastada soovite, meil on selleks lelu olemas: Uma on ideaalne esmakordsete kasutajate lelu - rohkem sensatsiooni; Ami on progressiivne vaagnalihaste fitness-treeningu komplekt - rohkem kontrolli; G-Kii on oma G-punkti leidmise paindlik võti - rohkem G-punkti.



Je Joue lelude kvaliteet: 100% kehasõbralik silikoon; 100% veekindel (vannisõbralik); taaslaetav magnetühenduse abil; 5 vibratsioonitaset - aeglasest, tagasihoidlikust mürinast võimsa ja intensiivse finishini; 6 erinevat pulseerimissagedust; täielikult sujuv ja sile viimistlus; vaikne; 2 tundi laadimist tagab 2 tundi naudingut.



Je Joue Ami on pehme ja sile, siidise meditsiinilise silikoonkattega vaagnapõhjalihaste fitness-treenimise vahend. Tupekuulidega treenimine on ideaalne viis, kuidas pärast sünnitamist end taas kiiresti vormi saada. Ami töötati välja koostöös parimate günekoloogide ja ämmaemandatega ning on inspireeritud parimate erootikatoodete poolt. Naudingu või seksuaalse tervise vaate poolest on Ami parim Kegeli pallide variant turul. Nende kolme progrssiivse raskuse ja erineva kuju tõttu toonivad ja kujundavad Ami pallid vaagnalihaseid Teie endi tempoga. Progressiivne komplekt, pehme siidine pind ja hügieenilised nöörid. Sihtgrupp: Kõik naised kõikides vanustes.



Ami on suunatud naistele, kes on kohe sünnitama hakkamas või on just hiljuti sünnitanud. Samuti neile, kes tunnevad, et võiksid saada võimsamaid orgasme või kes kannatavad kusepidamatuse all. Kvaliteetsed tupekuulid aitavad lahendada kõik eelmainitud probleemid. Kegeli pallid aitavad väga hästi valmistada ette vaagnalihaseid sünnituseks. Pärast sünnitust aitavad tupekuulid kiiresti taastada lihaste elastsuse ja tundlikkuse, mis tihtipeale pärast sünnitust kipuvad ära kaduma. Samuti tagavad tugevamad vaagnapõhjalihased parema kuseteede kontrolli ning aitavad parandada tupe loomulikku libestust, mis võib muutuda probleemiks menopauside ajal. Lootusetud olukorrad võivad peagi muutuda mälestusteks! Treenitud tupelihased muudavad ka Sinu seksuaalelu - tugevamad vaagnapõhjalihased tagavad võimsamad ning kiiremini saavutatavad orgasmid. Uued stimulatsioonid ning lihaste kontraktsioonid aitavad ka partneril jõuda uskumatute orgasmideni.



Miks eelistada just Je Joue poolt loodud Ami palle? Tupekuule on erinevaid, seega tasub teha väga teadlik valik, millise kasuks otsustada. Ami on loodud kehasõbralikust meditsiinilisest silikoonist ning sellel puuduvad ühenduskohad ning muud ebamugavad detailid, mis võivad seespidiselt hõõruma hakata. Selle nöörid on samuti silikoonist, mis ei luba bakteritel sellesse koguneda. On väga tähtis hoida oma intiimne varustus puhtana - Ami hooldamine käib vaid sooja vee ning seebiga. Ami kuulide kuju on anatoomiliselt läbimõeldud. Teine ning kolmas raskustase, kus on kaks palli kokku liidetud, on loodud just selliselt, et need treeniksid Teie lihaseid ühtlaselt.



Ami progressiivset kolmeastmelist komplekti on meeldiv ning lihtne kasutada. Lihtne sisestada, mugav kanda, nähtamatu. Sobib kandmiseks kodust väljaspool. Ami lubab treenida vaagnalihaseid Sulle sobivas tempos, sõltumata vanusest ja füüsilisest seisundist. Ami?t võib algselt kanda kodus igapäevaseid toimetusi tehes. Ami kuulid on ehitatud selliselt, et nende sees olevad raskused valmistavad liikudes lisastimulatsiooni.



Kaasas diskreetne ja kompaktne hoiustamiskarp.



Kasutamisjuhised

Kegel - harjutused võimsamaks orgasmiks



1950ndates hakkas Ameerika füsioloog Arnold Kegel tutvustama naistele vaagnapõhjalihaste treenimise tähtsust. Neid harjutusi teinud naised tugevdasid oma vaagnapõhjalihaseid ning tagajärjeks oli parem kusepidavus ning kiiremini taastunud vaagnapõhjalihased pärast sünnitamist.



Tegelikkuses on need teadmised ja vahendid olnud olemas juba pikka aega, ning neid tuntakse erinevate nimedega: Geisha pallid, Ben-wa kerad, Hiina kerad ja Loveballs on vaid mõned neist.



Kegeli kerad on mõeldud treeningvahendina kasutamiseks ning need aitavad sul treenida väga olulist osa kehast, mis tihtipeale unustatakse, kui planeeritakse oma nädalast treeningkava.



Tehed kegeli harjutusi ei tugevda mitte vaid vaagnapõhjalihaseid vaid see aitab ka vähendada uriinileket ning tagab tugevamad sensatsioonid seksi ajal, tagades ka lõpuks palju intensiivsema orgasmi. Pole paha, eks? Miks siis iga naine neid ei kasuta? Hea küsimus, mille vastuseks on arvatavasti lihtsalt teadmatus paljudele tundlikul teemal.



Kegeli pallid on disainitud ilma ühendusjoonteta, mis tagab kogu kera siidise ja pehme pinna. Kuule on lihtne sisestada ning välja võtta. Kuulid on kandmise ajal turvalised, hügieenilise ja mugavad. Nööri pikkus on piisavalt pikk, et mugavalt kuul kätte saada, ilma et välja ulatuv nöör jääks ebamugavusi tekitama pükstes. Kuulide sees pole ka ühtegi liikuvat osa, mis teeks häält. Kuulide välispind on kaetud sileda silikooniga, tänu millele kuule kasutades ei tee sa iseendale vaid head, vaid tunned ka mõnu.



Kegeli harjutused on sisuliselt pigistamise harjutused. Kui kegeli pallid on sisestatud vagiinasse, hakkavad ümbritsevad lihased tööle, et seda paigal hoida. See harjutus töötab, kui lebate pikali diivanil, pesete nõusid või treenite jõusaalis. Mida rohkem te ringi liigute, seda rohkem tööd peavad lihased tegema, et kegeli kuule kohapeal hoida.



Lisaks tasub meeles hoida, et mida raskem ja peenem on kegeli kuul, seda rohkem tööd peavad lihased tegema, et seda kohapeal hoida. Selleks on olemas erinevate raskustega ning kujudega kuule.





Kegeli harjutused



Kui oled oma vaagnapõhjalihased üles leidnud, siis tühjenda põis ning võta sisse istuv või seisev positsioon. Oluline on, et oleksid mõnusalt lõdvestunud. Nüüd pingulda kindlalt oma vaagnapõhjalihaseid. Tee seda korduvate intervallidega 5 sekundit korraga, 4 või 5 korda reas. Harjuta, kuni suudad muskleid 10 sekundit korraga kinni hoida, ning seejärel lõdvestu 10 sekundit.



Ära samaaegselt painuta alakeha lihaseid, reisi ega kannikaid! Et saada maksimumi, keskendu ainult oma vaagnapõhjalihastele. Proovi mitte hinge kinni hoida. Lihtsalt lõdvestu, hinga kergelt ning keskendu lihastele oma vagiina ja pärasoole ümber. Hea lõdvestus lihastele on köhatamine.



Las Kegeli harjutused saavad osakeseks su igapäevast. Tee neid kõikjal - ummikus istudes, Samantha eeskujul kohvikus istudes, telefoniga rääkides või kassajärjekorras. Mida kauem treenid, seda kergemaks harjutused lähevad.



Edasijõudnud võivad proovida ka järgmist: loe kiiresti 10- või 20-ni, tõmmates kokku ning seejärel lõdvestudes vaagnapõhjalihaseid iga kord, kui jõuad viimase numbrini. Või aeglusta tehnikat, aeglaselt kokku tõmmates ja vabastades lihaseid. Samal ajal kui lihaseid kokku tõmbad, kujuta endale ette lifti ning igal korrusel pingulda lihaseid aina enam, kuni jõuad viimase, neljanda korruseni. Hoia lihaseid veidi pingul ning seejärel sõida liftiga alla tagasi ja igal korrusel lõdvesta lihaseid aina enam. Korda seda 10 korda.





Vaagnapõhjalihaste harjutused



*Lama selili, jalad põlvest kõverdatud ja koos. Hinga sisse. Välja hingates tõsta tuharad aeglaselt üles, samal ajal pingutades vaagnalihaseid. Hinga sisse ja lõdvestu. Korda harjutust 5?10 korda.



*Seisa sirgelt, jalg üle teise, kannad maas. Hinga sisse. Välja hingates tõmba vaagnapõhi sissepoole, pinguta tuharalihaseid ja tõmba sisse kõhu alumine osa. Pigista reied kokku ja jätka surumist mõne sekundi jooksul. Hinga sisse ja lõdvestu. Korda harjutust 5?10 korda.



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Tähelepanu! Ära unusta libestit! Soovitame kasutada vee baasil libestit, et saada täielikult siidine kogemust.



Netokogus

Ami komplekti kuulub 3 erinevat raskustaset: 47 g, algajatele, üks Kegeli kuul; 78 g, pärast esmast treeningut, kaks kombineeritud suuremat Kegeli kuuli; 106 g edasijõudnutele, kaks kombineeritud väiksemat Kegeli kuuli.



Tootja

Maaletooja: Bioconcept Baltics OÜ. Tel: +372 6030 030. E-mail: [email protected]. www.bioconcept.eu.



Päritoluriik

INGLISMAA