LOODU SILMAÕLI 15ML Посмотреть польный размер

LOODU SILMAÕLI 15ML

47,12 €

Наличие: Этого товара нет в наличии

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
LOODU SILMAÕLI 15ML

Подробнее

Tootetutvustus, otstarve

Silmaümbruse ja näo naha taastumist toetav. Silmaõli aitab rahustada ja toniseerida nahka, ahendada poore ning parandada naha mikrobioomi. Rahustav ja toniseeriv silmaümbruseõli on mõeldud kuivale ja tundlikule nahale.

Kummeli, rohelise tee, lavendli ja angervaksaekstrakt sisaldavad looduslikke antioksüdante.

Oliivõli ja kerge viinamarjaseemneõli toidavad ja imenduvad kergesti. Argaaniaõli on antioksüdant, mis sisaldab palju rasvhappeid nagu Omega-9, mis on vajalikud naha taastamisel ning nahastressi vähendamisel.

Ei sisalda eeterlikke õlisid ega sünteetilisi koostisaineid.



Kasutamisjuhised

Kanda vajalikesse kohtadesse näole silmaümbruses või muule nahale. Sobib kanda õhtul eelnevalt puhastatud silmaümbrusenahale aplikaatori abil paar tilka Silmaõli õrnalt masseerides.



Koostisosade loetelu (Ingredients)

Olea Europaea Fruit Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Camellia Sinensis Leaf Extract, Argania Spinosa Kernel Oil, Cannabis Sativa Seed Oil, Chamomilla Recutita Extract, Cannabis Sativa Leaf Extract, Lavandula Angustifolia Extract, Spiraea Ulmaria Extract.

Oliiviõli, viinamarjaseemneõli, roheline tee, argaaniaõli, kanepiseemneõli, kummeliekstrakt, kanepiekstrakt, lavendliekstrakt, angervaksaekstrakt.



Netokogus

15 ml



Vastutav isik

Loodu OÜ, Raudtee 64, 11617 Tallinn



Päritoluriik

Eesti