Ultrastop uduvastane sprei, 15 ml Maximize

Ultrastop uduvastane sprei, 15 ml

31,90 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Ultrastop uduvastane sprei, 15 ml
Effektiivne uduvastane kaitse prillidele, kaitseprillidele või peeglitele. Udustumise eest saab kaitsta optikaseadmeid, uurimispeegleid, endoskoope ja aseptiliseks kirurgiliseks kasutuseks ette nähtud seadmeid, mikroskoobi okulaare ja objektiive.ULTRASTOP on välja töötatud arstide ja teadlaste poolt uusimatele uuringutele ja teadmistele tuginedes. Toode sisaldab spetsiaalset pindaktiivsete koostisosade kombinatsiooni, mis on lahustatud alkoholi-vee maatriksis.ULTRASTOP'i efektiivsus seisneb ...

More details

 



Effektiivne uduvastane kaitse prillidele, kaitseprillidele või peeglitele. Udustumise eest saab kaitsta optikaseadmeid, uurimispeegleid, endoskoope ja aseptiliseks kirurgiliseks kasutuseks ette nähtud seadmeid, mikroskoobi okulaare ja objektiive.



 



ULTRASTOP on välja töötatud arstide ja teadlaste poolt uusimatele uuringutele ja teadmistele tuginedes. Toode sisaldab spetsiaalset pindaktiivsete koostisosade kombinatsiooni, mis on lahustatud alkoholi-vee maatriksis.



 



ULTRASTOP'i efektiivsus seisneb spetsiaalse kihi moodustumises töödeldavate objektide pinnale. Kõrgekvaliteediline uduvastane aine meditsiinilistele läätsedele. Udustumise eest saab kaitsta optikaseadmeid, uurimispeegleid, endoskoope ja aseptiliseks kirurgiliseks kasutuseks ette nähtud seadmeid, mikroskoobi okulaare ja objektiive.



 



ULTRASTOP'i efektiivsus seisneb spetsiaalse kihi moodustumises töödeldavate objektide pinnale. Tilkade teke ja sellest tulenev pinna udustumine on välditav tänu ülimalt õhukesele ja täiesti läbipaistvale ULTRASTOP'i kattekihile.



 



Tegemist on meditsiiniseadmega!

 



koostisosad


Etanool, purified water,

 



kasutamine


Erinevatel prillidel, kaitseprillidel või peeglitel (sukeldumismaskid, visiirid, aknad jne). Pihustada ja mõne sekundi pärast vajadusele poleerida klassipind.

 



tootja



Sigmapharm, Austria