Maston 2K PU lakk läikiv 720 ml Maximize

Maston 2K PU lakk läikiv 720 ml

73,02 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Maston 2K PU lakk läikiv 720 ml

More details

Kahekomponentne polüuretaanlakk, mille kõvendiks on alifaatne isotsüanaatvaik. Lakk sobib hästi sõidukite ja muude transpordivahendite lakkimiseks. Moodustab hea ja läikiva pinna, millel on hea vastupidavus UV-kiirgusele ja mehaanilisele koormusele.

Kasutusaeg: 3 tunni jooksul kõvendi lisamisest (2). Ava kõvendipurk ettevaatlikult, purki võib hoistamisel koguneda väike rõhk.

Kasutamine: Värvitav pind peab olema lihvitud või karestatud ning puhas. Kasuta puhastamisel rasvaeemaldajat. Värvitava pinna ja õhutemperatuur peab olema üle 10°C. Sega värv hoolikalt. Lahjenda vajadusel Maston PU-lahjendiga (universaalseid lahjendeid või Thinnereid ei tohi kasutada). Pihustiga värvimisel on soovitatud pihusti 0,011-0,013".
Värvi kõvendi ja valmissegu sisaldavad isotsüaniide, kui ventilatsioon on ebapiisav ning eriti pihustiga värvimisel, soovitame kasutada kaitsemaski. Välis- ja lühiajaliseks tööks võib kasutada respiraatorit, millel on ühendfilter A2-P2. Respiraatorit kasutades on oluline hoida ka nägu ja silmad kaitstud.

• Sideaine PU, lahustipõhine
• Läige (DIN 67530 60 °) läikiv +80 läikeühikut
• Temperatuuritaluvus 150 °C
• Hoiustamine 36 kuud, tihedalt suletuna kuivas ja jahedas (kõvendi on soovitatav ära kasutada 14 päeva jooksul avamisest)
• Ülevärvimine 12 tunni möödudes

Kõvendi 180 ml, lahjendi 450 ml, lakk 720 ml

Info kehtib, kui on 20 °C, 35-75 % suhtelist õhuniiskust.