Sidruni eeterlik õli Maximize

Sidruni eeterlik õli

9,14 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Sidruni eeterlik õli

More details

Ökoloogiliselt kasvatatud sidruni (Citrus limonum ) eeterlik õli Itaaliast. Külmpressitud. Suurepärane tsitruselõhn. Väga värskendav, sellel on sissehingamisel toniseeriv toime. Sidruni eeterlik õli on suurepärane nahahooldustoode. Sobilik rasusele nahale. Võib kasutada löövete, tüügaste aga ka tselluliidi, nõrkade küünte, peanaha kõõma korral.

Sidruni eeterlik õli sobib suurepäraselt ka majapidamises kasutamiseks - see sobib erinevate pindade (köögikappide, külmkapi jms) puhastamiseks. Puhastab õhku ja eemaldab ruumi pesemise ajal ebameeldivad lõhnad. Ideaalne õhu desinfitseerimiseks kodulõhnastaja või aurutiga.

Ettevaatust, kõrge kontsentratsiooniga! Hoida lastele kättesaamatus kohas, vältida silma sattumist. Ainult välispidiseks kasutamiseks: kosmeetiliseks aurutamiseks (1-2 tilka 10 ml-s). Mitte kanda nahale lahjendamata kujul. Võib ärritada nahka, seetõttu kasutage ettevaatlikult ja ainult lahjendatud kujul (kuni 1%) baasõli. Mitte kasutada, kui kavatsed viibida päikese käes (oota vähemalt 6 tundi) - õlil on fototoksiline toime.

Tume klaaspudel koos pipetiga.