Taastav mask, 12,5 ml promo Maximize

Taastav mask, 12,5 ml promo

16,47 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Taastav mask, 12,5 ml promo

More details

Taastav mask annab ühtlase jume. Normaalse, ebapuhta, suurte pooridega, päikesest kahjustatud ja kuperoosse naha jaoks on see täiendavaks intensiivhoolduseks. Ravimtaimede segu küdooniast, harilikust koldrohust ja kummelist ergutab nahatalitlust ja aitab nahal säilitada niiskust. Jojoobi-, aprikoosiseemne- ja nisuiduõli muudavad pale klaariks ja parandavad naha seisundit. Nahk saab pingul ja ühtlane. Selle hooldava protseduuriga kingid endale ja oma nahale hea enesetunde.

100% loodus- ja/või mahekosmeetika alates 1967, sertifitseeritud vastavalt NATRUE-standardile. Ei sisalda sünteetilisi lõhna-, värv- ja säilitusaineid, mineraalõlisid, parabeene, silikoone ega PEG-ühendeid. Tooraine pärineb võimalusel sertifitseeritud mahepõllundusest, mis on biodünaamilise kvaliteediga ja toodetud õiglase kaubanduse põhimõtetest lähtuvalt.
www.drhauschka.ee


Kanna rikkalikult eelnevalt puhastatud näole (sh silmaümbrusele), kaelale ja dekolteele. Eemalda 20 minuti pärast niiske sooja kompressiga. Soovitame kasutada taastavat maski üks kuni kaks korda nädalas.