Rahustav mask, 12,5 ml promo Maximize

Rahustav mask, 12,5 ml promo

16,47 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Rahustav mask, 12,5 ml promo

More details

Rahustav mask annab nahale tagasi loomuliku tasakaalu ning mõjub tundlikule, punetama kippuvale ja põletikulisele nahale lõõgastavalt. See sisaldab ravimtaimede kokteili kortslehest, kurgirohust, tatrast ja vägiheinast, mis rahustavad ja tugevdavad nahka. Väärtuslik sheavõi, makadaamia- ja kookospähkliõli, värske küdooniatõmmis ning hinnaline nõiapuuvesi aitavad nahal säilitada niiskust. Rahustava maski all saab nahk puhata ja tagasi ühtlase jume.

100% loodus- ja/või mahekosmeetika alates 1967, sertifitseeritud vastavalt NATRUE-standardile. Ei sisalda sünteetilisi lõhna-, värv- ja säilitusaineid, mineraalõlisid, parabeene, silikoone ega PEG-ühendeid. Tooraine pärineb võimalusel sertifitseeritud mahepõllundusest, mis on biodünaamilise kvaliteediga ja toodetud õiglase kaubanduse põhimõtetest lähtuvalt.
www.drhauschka.ee


Kanna rikkalikult eelnevalt puhastatud näole (sh silmaümbrusele), kaelale ja dekolteele. Eemalda 20 minuti pärast niiske sooja kompressiga. Soovitame kasutada taastavat maski üks kuni kaks korda nädalas.