LINOLA Fett KREEM 50G Vaata täismõõdus

LINOLA Fett KREEM 50G

23,80 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Tootetutvustus, otstarve

Linola Fett on 60 % rasvasisaldusega kreem, mida kasutatakse välispidiselt nahahaiguste sümptomaatiliseks raviks. Sobib kasutamiseks imikutel, lastel, täiskasvanutel ja eakatel inimestel, samuti rasedatel ja imetavatel emadel. Võib kasutada pikaajaliselt ja pidevalt.

Rohkem infot


Kreem ei sisalda säilitusaineid ega kortikosteroide. Kreem toimib loomuliku kaitsena naha rasvkihi kuivamise vastu ning soodustab paranemisprotsesse. Vesi-õlis emulsiooni vormis rasvad annavad nahale kantuna pindmisele sarvrakkude kihile vett hülgava kihi. Tänu sellele suureneb sarvkihi veesisaldus märkimisväärselt ning veekadu nahast väheneb. Nahaseisund paraneb oluliselt näiteks kuivatavate ekseemide, vananemisnähtude ja neurodermatiidi korral. Kui naha barjäärtsoonis rasva-vee vahekord paraneb, soodustatakse naha pindmise kihi regeneratsiooni ning sügelemine, sarvestumishäired ja ka pingsustunne leevenduvad.



Kasutamisjuhised

Linola Fett kantakse vastavalt vajadusele mitu korda päevas ühtlaselt nahapinnale ning hõõrutakse sisse. Üldiselt piisab kaks korda päevas kasutamisest. Eriti tundliku naha korral võib Linola Fett enne pealekandmist peopesale hõõrudes pehmemaks teha.



Koostisosade loetelu

Aluminium Stearate, Aqua, Beta-Carotene, Canola Oil, Cera Alba, Cetearyl Alcohol, Decyl Oleate, Helianthus Annuus, Hydrogenated Coco-Glycerides, Lanolin, Lanolin Alcohol, Isomerized Safflower Acid, Magnesium Stearate, Paraffin, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Sorbitan Stearate.



Hoiatused ja ettevaatusabinõud

Ainult välispidiseks kasutamiseks nahal. Linola Fettei tohi kasutada, kui on teada ülitundlikkus kreemi koostisosade suhtes.



Tootja: Saksamaa