AQUALAN L KREEM 100G Vaata täismõõdus

AQUALAN L KREEM 100G

14,64 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Nautige hoolikalt valmistatud ja kiiresti imenduva baaskreemi luksust, mis on loodud teie ainulaadsete nahahooldusvajaduste rahuldamiseks ülima isikupärase puudutusega. Hoolikalt valitud koostisained tagavad optimaalse ühilduvuse tundliku ja allergiale kalduva nahaga.

 

Ideaalne näole ja kaelale, see mitmekülgne 65% niiskusega kreem rahustab nahka pärast igapäevast stressi. Selle õrn koostis muudab selle ideaalseks valikuks ka meeste kätekreemi, meigieemaldaja ja habemeajamisjärgse palsamina, jättes naha värskeks ja elujõuliseks.

Rohkem infot

Aqualan L sobib ideaalselt teie lapse peanaha õrnaks hooldamiseks, aga ka raskesti ligipääsetavate piirkondade, nagu voldid ja nahavoldid, puhastamiseks. Õrn, kuid tõhus puhastav toime muudab selle suurepäraseks valikuks nii suguelundite limaskestade tervise säilitamiseks kui ka kerge kroonilise ekseemi raviks.

 

Kreem ei sisalda ketosterooli ega parabeene, mistõttu on see ideaalne tundliku nahaga inimestele. Usaldage Orioni professionaalset nahahooldussarja, et pakkuda teile kõige isikupärasemat, luksuslikumat ja tõhusamat hooldust, mis aitab teil saavutada ilusa ja terve välimusega naha.

 

Koostis: vesi, kaprüül-/kapriintriglütseriid, isopropüülpalmitaat, glütseriin, tsetüülalkohol, PEG-30 stearaat, tseteareet-20, etüülheksüülglütseriin, fenoksüetanool.

 

Kasutamine: vastavalt vajadusele.




Tootetutvustus, otstarve lühidalt

Kiiresti imenduv baaskreem

Niiskusesisaldus 65%

Sobib kasutamiseks allergilisele nahale, eriti näo- ja kaelapiirkonnas, kätekreemiks, meigi eemaldamiseks, meestele pärast habemeajamist.

Aqualan L sobib vesilahustuvana beebi peanaha pesemiseks, naha puhastamiseks, eriti liigeskohtadel ja nahavoltidel. Sobib genitaalide limaskestade hoolduseks, salvialusena subakuutsete ja nõrkade krooniliste ekseemide ning ketostearooli (stabilisaator) ülitundlikkuse puhul. Parabeenivaba.




Koostisainete loetelu (ingredients):

vesi, kaprüül-/kapriintriglütseriid, isopropüülpalmitaat, glütseriin, tsetüülalkohol, PEG-30 stearaat, tseteareet-20, etüülheksüülglütseriin, fenoksüetanool.



Päritoluriik

Soome