TUPEKÜÜNLAD ALUSELISED N10 Alkagin Vaata täismõõdus

TUPEKÜÜNLAD ALUSELISED N10 Alkagin

22,27 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Kloorheksediini ja kergelt aluselise pH-tasemega taimsete ekstraktide baasil tupeküünlad pehmendava, kaitsva ja värskendava toimega. Soovitatakse kasutamiseks sügeluse ja kipituse korral intiimpiirkonnas, enne ja peale mentruaaltüklit, sünnitusjärgselt ja menopausi ajal. Profülaktiliseks hoolduseks günekoloogiliste operatsioonide eelselt ja järgselt, tänu efektiivsele rahustavale ja sügeluse vastasele toimele.

 


Soovitav kasutamiseks:
- efektiivne sümptomaatilise sügeluse vastane toime
- enne ja peale mentstruaaltsüklit
- menopausi ajal
- sünnitusjärgselt
- profülaktiliseks hoolduseks günekoloogiliste operatsioonide eelselt ja järgselt, igat päritolu tupepõletiku suhtes


Rohkem infot

Aktiivained:
! Kloorheksediin Diglükonaat antibakteriaalne bakteriostaatilise või bakteritsiidse laia spektriga, on aktiivne väikestes annustes ja väga lühikese ajavahemiku järel kokkupuutel gram+ ja gram- bakteritega. Tõhus ka teatud seente ja viirustega.
! Saialille-, kassinaeri- ja niinepuu ekstraktid - rikkad geeljate ühendite, flavonoidide ja tanniini poolest, omavad pehvendavat, rahustavat, antikongestandi, ahendavat, kaitsvat ja värskendavat toimet. 

KASUTUS: 1-2 küünalt päevas. Enne kasutamist niisutada küünla ots külma veega. Kasutamise kestvus: 5-10 päeva.

 

Koostis:
Hydrogenated Coco-glycerides, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Triacontanyl PVP, Laureth-9, Chlorhexidine Digluconate, Calendula officinalis Flower Extract, Malva sylvestris Flower/Leaf/Stem Extract, Tilia tomentosa Extract, Lysine, Propylene Glycol, Aqua.