TAMPOONID LAUSMATERJALIST (MITTESTERIILSED) 5X5CM N100 Vaata täismõõdus

TAMPOONID LAUSMATERJALIST (MITTESTERIILSED) 5X5CM N100

2,14 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni


Tampooni eesmärk on anda 100-protsendiline kindlus, et lausmaterjal ei levita ühest teisest teisest, nagu vedelikud, tolmu ja muud osakesed. Üldiselt on tampoonid valmistatud tavalisest paberist, mis on siiski tugev ja vastupidav, et neid saab kasutada lausmaterjalide vastuvõtmiseks ja transpordiks. Seda tüüpi tampoonid on nn mittesteriilsed, mis tähendab, et need pole steriilsed, kuna neid ei ole desinfitseeritud ega ravitud, vaid need on lihtsalt puhastatud.

Tampoon on 5x5 cm suurune ja on mõeldud lausmaterjali säilitamise ja transportimiseks. See sisaldab voodrit, mida kasutatakse selleks, et tõkestada kontakti materjaliga laia haardepinda paljute pindalatega. Paberist valmistatud vooder shooter, et ei tekiks ühegi poole lausmaterjaliga ja annab hea isoleeriva efekti.

Müügi tüüpi tampoon sobib ideaalselt konkreetse materjali vastuvõtmiseks, näiteks külmkrapepti või analüüsi vastuvõtmiseks laboriproovide jaoks. See sisaldab ka mustreid ja merke, millega saab tuvastada ja/või sildistada erinevaid lausmaterjale. Sellepärast on selline tampoon ideaalne korduvkasutamiseks, kuna lausmaterjalid jäävad puhtaks ja eraldi.