Sterimar Cu ninasprei 50ml Vaata täismõõdus

Sterimar Cu ninasprei 50ml

18,91 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Füsioloogiline mereveelahuse aerosool. Vask kaitseb organismi nakkuse eest ja omab põletikuvastast toimet. Sterimar Cu on looduslik toode, mis aitab taastada nina limaskesta normaalse niiskuse ja aitab kõrvaldada nina eritist. Sterimar Cu eelis tavaliste füsioloogiliste lahuste ees on toode koostises olev vask ja teised merevee keemilised elemendid. Nina loputamine Sterimar Cu-ga aitab taastada tundlikuks muutunud nina normaalse toimimise. Peenpihustav aerosool puhastab õrnalt, ilma nina- ja neelu limaskesta kahjustamata. Sterimar Cu-d soovitatakse kasutada kroonilise nakkusliku riniidi, rinosinusiidi, retsidiivse riniidi, sinusiidi ja kroonilise farüngiidi puhul. 

Rohkem infot

 Mereveelahusega nina loputamine kaitseb nina limaskesta ümbritsevas keskkonnas olevate haigustekitajate eest. Sterimar Cu-d võib kasutada koos kõikide teiste ravimitega. Sobib kasutamiseks vastsündinutele, lastele ja täiskasvanutele.


Kasutamine: 2 - 4 korda päevas, mõlemasse ninasõõrmesse,10 - 15 päeva

Koostis: merevesi 15,91 ml ( koostises on mineraalid Na, K, Mg ja mikroelemendid B, P, Si, Ba, Sn, Sr, Zn, Fe, Mo, Co, Al, Cr, Ni, Cu ) ja mangaani sool. Puhastatud vett on kuni 50 ml. Lenduv gaas: lämmastik.


Tootja: Pranstusmaa