Floradix Ferrum ürdisiirup 500ml Vaata täismõõdus

Floradix Ferrum ürdisiirup 500ml

49,11 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Hästiimenduvat rauda sisaldav ürdi-mahlakontsentraat. Sisaldab vitamiine, ürtide ekstrakte ja mahla kontsentraate.

Floradix®FERRUM on toidulisand, mis sisaldab orgaanilist rauda, hoolikalt valitud ürtide ekstrakte, maitsvaid puuvilju, vitamiine, spetsiaalset kultuurpärmi ja pruunvetikat. Lisaks nisuidu ja kibuvitsamarja ekstrakti. Floradix® Ferrum aitab säilitada organismi vajaliku rauakoguse ja on eelistatud paljudel põhjustel: sisaldab organismi poolt kergesti omastatavat raudglükonaati C-vitamiin ja puuviljakontsentraadid suurendavad raua imenduvust. B-vitamiinid toetavad vereloomet ja energia vabanemist taimsed ekstraktid aitavad seedesüsteemi korras hoida ja varustada täiendavate mikroelementidega.  

Rohkem infot

Puuviljamahlad annavad meeldiva maitse ei tekita kõhukinnisust, ei sisalda säilitusaineid, alkoholi, toiduvärve ega sünteetilisi lisaaineid.

Floradix®FERRUM on eriti sobiv naistele, sh rasedatele ja imetavatele emadele, meestele, kasvueas lastele ja kõigile neile, kelle toidus ei ole piisavalt naturaalset rauda ja vitamiine. 

Koostis: Vesiekstrakt (54%): porgand, nõges, spinat, orashein, apteegitill, pruunvetikas, hibiskuseõis. Puuviljamahla kontsentraat (29,4%): pirni-, viinamarjamahla kontsentraat, mustsõsatramahl, vesi, põldmuraka-, kirsi-, apelsini-, punapeedi-, sidrunimahla kontsentraat, jaanileivapuu ekstrakt, õunamahla kontsentraat. Pärmi vesilahuse ekstrakt, mesi, kibuvitsamarja vesilahuse ekstrakt (4% C-vitamiini), raud(ii)glükonaat, nisuidu ekstrakt, C-vitamiin (askorbiinhape), looduslik aroomaine, B1-vitamiin (tiamiinhüdrokloriid), B2-vitamiin (naatriumriboflaviin-5-fosfaat), B6-vitamiin (püridoksiinhüdrokloriid), B12-vitamiin (tsüanokobalamiin), maltodekstriin.

 

Annustamine: Lastele vanuses 3 kuni 5 aastat 5 ml (1/4 mõõtkorki) päevas. Lastele vanuses 6 kuni 12 aastat 10 ml (1/2 mõõtkorki) päevas. Täiskasvanutele 20 ml päevas.