Estvita Külmpressitud Kõrvitsaseemneõli 100ml Vaata täismõõdus

Estvita Külmpressitud Kõrvitsaseemneõli 100ml

10,07 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Kõrvitsaseemneõli on tervisliku toitumise jaoks väärtuslik toode, kuna see sisaldab mitmeid toitaineid ja bioaktiivseid ühendeid. Siin on mõned kõrvitsaseemneõli kasulikud omadused ja eelised:

 

Hea rasvhapete allikas: Kõrvitsaseemneõli on rikas polüküllastumata ja monoküllastumata rasvhapete poolest, eriti oomega-6 ja oomega-9 rasvhapete poolest.


Mineraalid: Kõrvitsaseemned on hea tsingi allikas, mis on oluline immuunsüsteemi funktsiooni, raku jagunemise ja DNA sünteesi jaoks.

 

Eesnäärme tervis: On mõningaid tõendeid selle kohta, et kõrvitsaseemneõli võib olla kasulik eesnäärme laienemise (healoomulise eesnäärme hüperplaasia) ravis.

  1.  

Rohkem infot

Uriinisüsteemi tervis: Mõned inimesed usuvad, et kõrvitsaseemneõli võib aidata uriinipidamatuse ja põieprobleemide korral.

 


Antioksüdandid: Kõrvitsaseemneõli sisaldab antioksüdante, nagu E-vitamiin ja karotenoidid, mis aitavad kaitsta rakke kahjustuste eest.

 

Põletikuvastased omadused: On teatatud, et kõrvitsaseemneõlil on põletikuvastased omadused, mis võivad aidata leevendada põletikulisi seisundeid.

 

Juuste tervis: Mõned inimesed kasutavad kõrvitsaseemneõli juuste väljalangemise vähendamiseks või juuste tervise parandamiseks, kuigi selle efektiivsuse kohta on vaja rohkem uuringuid.

 

Kasutamine: salatides, puhtal kujul 1 spl  kuni 2 korda päevas