Vaarikas 'Delniwa' istik, 5tk Vaata täismõõdus

Vaarikas 'Delniwa' istik, 5tk

36,50 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

'Delniwa' on ka üks tuntud vaarikasortidest, mis on saavutanud populaarsust oma suurepärase maitse ja saagikuse poolest.

 

'Delniwa' vaarikasort on aretatud Hollandis ja seda peetakse tugevaks ja vastupidavaks taimeks. See on sort, mis talub hästi erinevaid kliimatingimusi, sealhulgas jahedamaid ja niiskemaid tingimusi.

 

'Delniwa' vaarikad valmivad tavaliselt suve teisel poolel, augusti lõpus või septembri alguses. Need on keskmise suurusega punased marjad, millel on magus maitse ja mõrujate toonidega. 'Delniwa' vaarikas on tuntud oma kõrge saagikuse poolest, andes rohkesti marju ühe taime kohta.

 

 

 

 

 

 

Rohkem infot

Istutamisel eelistab see sort päikesepaistelist kasvukohta, mille pinnas on hästi kuivendatud ja viljakas. Tavaliselt soovitatakse vaarikaid istutada 60-90 cm vahedega, et tagada piisav õhuringlus ja taimede areng.

 

Saagi koristamisel tuleks jälgida marjade küpsust. Küpsed 'Delniwa' vaarikad muutuvad täielikult punaseks, eraldavad kergesti varrest ning on pehmed ja mahlaselt magusad. Korjamise ajal tuleks olla ettevaatlik, et mitte kahjustada marju ning neid võib kohe süüa või kasutada erinevates retseptides.