Neorauta Tab N120 Vaata täismõõdus

Neorauta Tab N120

11,44 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Raua vaeguse profülaktikaks. Neoorauta on orgaanilise raua ja raudfumaraadi preparaat.

 

Koostis: hemoglobiinipulber ja raudfumaraat , milles 18mg rauda-(129%)* päevasest annusest. L-askorbiinhape, milles 60 mg C-vitamiini (75% )*, glaseeraine E470b

 

Annustamine: 1 tabl 2 korda päevas 30 min enne sööki.

Tootja: Soome

Rohkem infot

Kas tunnete end kunagi tõsiselt väsinuna, nõrgana või teil on muid terviseprobleeme? Rauapuudus takistab teie keha jõudlust optimaalsel tasemel. Samuti vajavad lapsed ja naised rohkem rauda ning puudus tabab neid tugevamalt kui mehi. Naha vaevused võivad tekkida või süveneda, kui te ei saa soovitatud koguses rauda. Rabedad küüned ja siledad keelealad viitavad puudusele. Kui ensümaatilisi protsesse, mis nõuavad rauda ja valku, ei toimu, võib teie keha metabolism metabolismi aeglustada või seiskuda. Kahjuks on rauapuudus kõige sagedasem toitumisvaegus kogu maailmas.


Raua funktsioonid: 

* Aju tervis. Teie aju kasutab 20 protsenti teie vereringe kaudu tarnitavast hapnikust ja raud aitab verel hapnikku kogu kehas liigutada. Kui teie aju verevool on piisav, stimuleerib see teie nina kognitiivset aktiivsust ja edendab täiesti uusi närviteid, mis aitavad teil vältida dementsust ja Alzheimeri tõbe. Veenduge, et teie raua tarbimine on piisav, et tõsta teie aju toitvat hapniku taset.


*Parandab teie lihaste tervist ja hooldust. See on oluline lihaskoes, kus see kannab hapnikku, mida nad töö ja treeningu ajal kokkutõmbedeks kasutavad. Nii et järgmine kord jõusaalis raskusi pumpades veenduge, et olete söönud piisavalt rauarikkaid toite. Ilma selleta kaotate lihastoonuse ja elastsuse. Kui teil on krooniliselt nõrgad lihased, võiksite veenduda, et teil pole aneemiat.


* Kehatemperatuuri reguleerija. Kas teadsite, et raud on teie keha imendumiskiiruse alusel isereguleeruv? Ühtlase kehatemperatuuri hoidmiseks peavad teie keha ensümaatilised ja metaboolsed funktsioonid püsima optimaalsel ja tõhusal temperatuuril. Teine funktsioon, mida raud täidab, on kehatemperatuuri reguleerimine, mis aitab hoida asju sujuvalt.


*Aneemia profülaktika ja ravi. Enne dieedimuutuste sisseviimist peate väga keerulise ja ohtliku predialüüsi tsükli ajal konsulteerima oma meditsiinieksperdiga. Naiste jaoks aitab raud aneemiat ravida menstruatsiooni ja raseduse ajal. Uued punased verelibled asendavad teie kaotatud verd, seetõttu on õige tervise ja toitumise säilitamiseks oluline süüa õiges koguses rauarikkaid toite.


* Rauapuudus on rahutute jalgade sündroomi põhjustav põhjus. Madal rauasisaldus vereringes võib raskendada RLS-i ravi, seega veenduge, et saate arsti soovitatud koguse. See seisund on otseselt seotud lihasspasmidega, mis on sageli rauapuuduse sümptom. Niisiis, küsige oma arstilt toitumisnõuandeid raua tarbimise ohutuks suurendamiseks.


NB! Kui teil esineb tablettide neelamisraskused, siis on mõttekam kasutada kõrge biosaadavusega vedela Ferrotone rauda https://www.n1.ee/ee/vitamiinid-ja-mineraalained-/1111-ferrotone-spatone-apple-14-kotikest.html