Magnesan Tab N100 Vaata täismõõdus

Magnesan Tab N100

11,64 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Mg,B-vit

Rohkem infot



Magnesan Tab N100 on Sigmagen Corporationi toodetud ja loodud toidulisand. See toode sisaldab olulist magneesiumi, mis aitab tõsta magneesiumi taset kehas, et aidata parandada üldist tervist ja heaolu. Samuti aitab see tasakaalustada kehavedelikke, närvi- ja lihasfunktsioone ning ennetada magneesiumisisaldusega seotud puudusi. Magnesan Tab N100 on saadaval tablettidena, mis sisaldavad 100 mg magneesiumi tableti kohta, mis tagab optimaalse koguse igapäevaseks toidulisandiks.

Magneesium on inimorganismile hädavajalik mineraal, mängides olulist rolli paljudes biokeemilistes protsessides. Magneesium aitab liigutada kaltsiumi ja kaaliumi ioone läbi rakumembraanide. Saadaolevate kaltsiumiioonide puudumine põhjustab närvilihaste liigset erutust, mille tulemuseks on sellised seisundid nagu hüpertensioon, ärevus, depressioon, lihaspinged ja unetus. Magnesan Tab N100 lisamine võib aidata neid seisundeid leevendada, tagades tasakaalustatuma füüsilise ja vaimse seisundi.

Lisaks mõjutab magneesium veresuhkru taset, vererõhku ning aitab parandada teiste toitainete, nagu tsink ja kaltsium, imendumist ja kasutamist. See on oluline ka luude, hammaste ja luude üldise tervise jaoks, moduleerides paratüreoidhormooni, mis soodustab kaltsiumi, fosfori ja D-vitamiini imendumist, mis on vajalikud tugevate luude ja hammaste loomiseks.

Lisaks pärsib magneesium põletikku ja aitab toetada tervet immuunsüsteemi, samuti parandab seedimist ja immuunsust. Samuti on seda palutud parandada südame-veresoonkonna tervist, treenida ja hõlbustada rasva kadu.

Magnesan Tab N100 on rikastatud elementaarse magneesiumiga, pakkudes mitmeid eeliseid inimestele, kes vajavad iga päev täiendavat magneesiumi, nagu sportlased, veganid, taimetoitlased, rasedad ja rinnaga toitvad naised ning üle 70-aastased inimesed.