Ferromax  Rauatabletid N120 Vaata täismõõdus

Ferromax Rauatabletid N120

14,49 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Fe,Zn,Cu,C-vitamiin

Rohkem infot



Ferromax Rauatabletid N120 on perioodiliselt kasutatav toidulisand, mis on mõeldud raua ja muude mineraalainete lisamiseks. See toode on mõeldud täiskasvanutele, kes vajavad tavaliselt rohkem rauda kui nooremad inimesed. Toode sisaldab elementaarse raua peamise allikana raudfumaraati, mis annab 120 mg elementaarset rauda tableti kohta. Lisaks sisaldab see naatriumi, magneesiumi, kaaliumi, fosforit, vaske, mangaani, seleeni ja tsinki, samuti vitamiine C, B6 ja foolhapet.

Raudfumaraat on kergesti seeditav rauavorm. See on kõige tõhusam, kui seda võtta jagatud annustena ja koos toidu või mahladega, mis sisaldavad palju C-vitamiini. Raud toimib hemoglobiini, hapnikku läbi keha transportiva molekuli, ehitusplokina. Raud on vajalik ka normaalseks rakkude ja kudede arenguks, energia tootmiseks ning normaalseks kasvuks ja arenguks. Madal raua tarbimine võib põhjustada väsimust ja madalat hemoglobiinisisaldust. Inimesed, kes võivad selle toote kasutamisest kasu saada, on need, kellel on aneemia oht, kehva toitumisega inimesed, menopausijärgsed naised ja rasedad naised.

Selles tootes leiduvad vitamiinid ja mineraalid aitavad toetada organismi normaalset talitlust. C-vitamiin aitab organismil kaltsiumi ja rauda omastada ning võib pakkuda antioksüdantset kaitset. Vitamiin B6 aitab kaasa punaste vereliblede säilimisele ja aitab säilitada tervet nahka, foolhape aga aitab kaasa DNA loomisele, aminohapete ainevahetusele ja rakkude tervisele. Ferromax Rauatabletid N120-s leiduvad mineraalid ja mikroelemendid toetavad lihaskoe, ensüümide, hormoonide ja luude normaalset talitlust.

Üldiselt on Ferromax Rauatabletid N120 kergesti seeditav valem ja suurepärane võimalus inimestele, kes otsivad lihtsat viisi oma raua ja muude mineraalide taseme tõstmiseks.