Evonia  Anti Grey Hair Hallinevatele Juustele Tbl N60 Vaata täismõõdus

Evonia Anti Grey Hair Hallinevatele Juustele Tbl N60

20,59 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

altsiumkarbonaat, milles kaltsiumi 200 mg (25% *);paakumisvastane aine E460; inositool 50 mg;tsinktsitraat, milles tsinki 10 mg (67%* ); koliin 10mg; para-aminobensoehape 20 mg; mangaantsitraat, mille mangaani 2 mg (100%* ); pinnatöötlusaine E470b;kaltsium-D-pantotenaat, milles pantoteenhapet (B5-vitamiin) 6 mg (100%* ); vasktsitraat, milles vaske 1 mg (100%*); tsüaankobalamiin,milles B12-vitamiini 3 µg (100%*); pteroüülmonoglutamiinhape, milles foolhat 200 µg (100%* ); D-biotiin, milles biotiini 60 µg (100%* ). * % päevasest soovitatavast annusest täiskasvanutele. 1 tablett päevas.

Rohkem infot

Miks kasutada? 1. Evonia Anti Grey Hair on suurepärane toode hallide juuste vastu võitlemiseks. See on loodud spetsiaalselt selleks, et aidata vähendada ja ennetada hallide juuste teket. 2. See toode on valmistatud kvaliteetsetest koostisosadest, mis aitavad stimuleerida juuste pigmentatsiooni ning tagavad särava ja noorusliku välimuse.

 

Kuidas kasutada? 1. Võtke üks tablett Evonia Anti Grey Hair'i koos klaasi veega. 2. Jätkake toote regulaarset kasutamist vastavalt juhistele. 

 

Eelised: 1. Evonia Anti Grey Hair aitab stimuleerida juuksekarva melanotsüütide tootmist, mis vastutavad juuste värvipigmendi eest. See aitab vähendada hallide juuste teket ja säilitada loomuliku juuksevärvi. 2. Regulaarsel kasutamisel võib see toode aidata tugevdada juukseid, parandada juuste struktuuri ning anda juustele terve ja läikiva välimuse.

 

Riskid ja ettevaatusabinõud: 1. Enne toote kasutamist konsulteerige alati oma arstiga, eriti kui teil on olemasolevad terviseprobleemid või kui olete rase või imetate. 2. Ärge ületage soovitatud annust. Liigne tarbimine võib põhjustada terviseprobleeme. 3. Hoidke toode lastele kättesaamatus kohas. 4. Kui teil tekib toote kasutamise ajal allergiline reaktsioon, lõpetage selle kasutamine.