Colonic Plus Entsyymi Caps N60 Vaata täismõõdus

Colonic Plus Entsyymi Caps N60

32,79 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Kapslid neile, kellele seedimine tekitab probleeme. Sisaldab ensüüme, mis aitavad seedida rasva-, süsivesiku- või valgurikast toitu. Ensüümid lagundavad toitaineid muutes need organismile kergemini imenduvaks. COLONIC PLUS ENTSYYMI sobib inimestele, kelle organismis toitu lagundavate ensüümide teke on vähenenud (näiteks eakad), ainevahetus on aeglane või suure toidukoguse manustamisel toidu paremaks seedimiseks. Kui seedimine on pärsitud, koormab sooltesse kogunev toit kogu organismi ja tekitab seedehäireid. COLONIC PLUS ENTSYYMI sisaldab kõiki olulisi ensüüme, mis hoolitsevad toidu seedimise eest.

Rohkem infot

Parima toime annab COLON PLUS ENTSYYMI kapslite manustamine koheselt koos toiduga. Koostisosad: riisikliid, paakumisvastane aine E460, niiskusesäilitaja E464 (kapsli koor), amülaas, proteaasid, glükoamülaas, lipaas RO, tsellulaas, diastaas,invertaas, toiduvärv E140 (kapsli koor). 

Ei soovitata lastele, raseduse ja rinnaga toitmise ajal ning neile kellel on nõrgenenud vere hüübimine haiguse või ravimite kasutamise tagajärjel. Lõpetada tarbimine enne operatsioonile minekut.

Annustamine: 1 kapsel koos toiduga. Soovitatakse võtta enne suuremat söögikorda.