Bodyflex Strong Caps N60 Vaata täismõõdus

Bodyflex Strong Caps N60

26,19 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni
Roherannakarp

Rohkem infot



Bodyflex Strong Caps N60 on kvaliteetne toidulisand, mis on loodud lihaskasvu soodustamiseks, jõudluse parandamiseks ja üldise tervise toetamiseks. See sisaldab oluliste vitamiinide, mineraalide, aminohapete ja taimeekstraktide segu, mis on loodud toetama keha parema üldise tervise ja heaolu saavutamisel.

Bodyflex Strong Caps N60 toimeainete hulka kuuluvad A-, C-, B6-, B12- ja D3-vitamiinid, mineraalid tsink, vask, magneesium ja raud ning L-glutamiin ja patenteeritud koostisosa fosfatidüülseriin. Need koostisosad töötavad koos, et toetada ATP (adenosiintrifosfaadi) tootmist – energiavormi, mis on vajalik rakkude aktiivsuse suurendamiseks.

Need koostisosad aitavad samuti edendada testosterooni, IGF-1 ja kasvuhormooni tervislikku taset. Need võivad samuti aidata vähendada põletikku ning suurendada lihasjõudu ja vastupidavust. Lisaks aitavad Bodyflex Strong Caps N60 koostises sisalduvad mineraalid ja vitamiinid säilitada üldist tervist ja ennetada kehalise treeninguga tavaliselt seotud puudusi.

Lühidalt öeldes on Bodyflex Strong Caps N60 suurepärane toidulisand, mis aitab optimeerida füüsilist jõudlust, suurendada lihaste kasvu ja jõudu ning toetada üldist tervist.