Biolic Strong Lõhnatud Küüslauk tabl N60 Vaata täismõõdus

Biolic Strong Lõhnatud Küüslauk tabl N60

23,64 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Lôhnatud küüslaugutabletid.

 Üks tablett sisaldab 2500 µg allitsiini. Küüslauk tõstab organismi vastupanuvõimet , annab vitaalsust ja reipust. Toode ei sisalda loomseid koostisosi, laktoosi, pärme, kunstlikke magusaineid ega gluteeni. Sobib ka veganitele.

Annustamine: 1-2 tabletti päevas Tabletid neelata tervelt koos vedelikuga.


Tootja: Soome

Rohkem infot



Biolic Strong Lõhnatud Küüslauk tabl N60 sisaldab küüslaugu ekstrakte lihtsalt tarbitava tableti kujul, millel on palju tervisele kasulikke omadusi. Ekstrakt on kerge küüslaugulõhnaga ja seda on hoolikalt segatud teiste looduslike koostisosadega, et suurendada selle tugevust ja tõhusust. See toode on loodud inimese üldise heaolu parandamiseks ja mitmesuguste võimalike tervisehäirete leevendamiseks.

Küüslauku peetakse üheks parimaks ja tõhusamaks saadaolevaks looduslikuks antiseptikumiks ja antibakteriaalseks aineks, mistõttu on see ideaalne immuunsuse tugevdamiseks. . Alates iidsetest aegadest on seda kasutatud paljude haiguste raviks ja on isegi teada, et see aitab inimestel võidelda teatud tüüpi vähiga. Lisaks arvatakse, et küüslauk aitab edendada terveid arterite seinu, mis võib hoida teie vereringet vabalt voolamas ja võib aidata vältida arterite ummistumist, mis võib põhjustada südameprobleeme. Võttes Biolic Strong Lõhnatud Küüslauk tabl N60, saate sellest uskumatust ürdist kõik kasu, ilma et peaksite toorest juurvilja ise sööma.

Ka teised tableti koostisosad tugevdavad küüslaugu rahustavat toimet. Nende hulka kuuluvad aloe vera, hüaluroonhape, foolhape ja tsink, mis kõik on tuntud oma taastavate ja kaitsvate omaduste poolest. Kõik need komponendid töötavad koos, et pakkuda ohutut ja tõhusat viisi küüslaugu looduslike eeliste saamiseks ilma selle toorelt tarbimata.

Seda toodet soovitavad tervishoiutöötajad ja seda tuleks hea tervise säilitamiseks regulaarselt kasutada. Toote paljude eeliste tõttu saate nautida paremat üldist tervist ja heaolu.