ARGISAN L-ARGINIINI TAB 1000MG N60 (ARGIMAX) Vaata täismõõdus

ARGISAN L-ARGINIINI TAB 1000MG N60 (ARGIMAX)

27,50 €

Soovin personaalset konsultatsiooniSoovin personaalset konsultatsiooni

Tagab südame, veresoonte, lihaste, immuunsüsteemi normaalse funktsioneerimise. Tõstab seksuaalset võimekust. Vähendab toiduga saadavate rasvade imendumist.

Koostisosad päevases annuses(1-3 tabletti): L-Arginiinvesinikkloriid 1000-3000mg, mis vastab 830-2490 mg puhtale L-arginiinile, paakumisvastane ained E460, E463; glaseeraine E470B. Argisan ei sisalda laktoosi, pärmi, magusaineid, gluteeni.

Annustamine: 1-3 tabletti päevas enne sööki koos veega tühja kõhuga.

Ei ole soovitatav tarvitada raseduse ja rinnaga toitmise ajal. Ei sobi kasutamiseks lastele. Toidulisand täiendab, kuid ei asenda mitmekesist toitumist, ega tervislikke eluviise.

Rohkem infot



ArgiMax L-arginiini tabletid on spetsiaalselt loodud toidulisandid, mis on loodud optimaalses koguses asendamatut aminohapet L-arginiini. ArgiMax L-Arginine tabletid, mida sageli kasutatakse treeningeelsetes valemites, on mõeldud teie füüsilise ja vaimse jõudluse tõstmiseks, aidates kaasa lihaste ülesehitamisele ja hõlbustades taastumist, aidates samal ajal parandada üldist heaolu.

L-Arginine on asendamatu aminohape, mis tähendab, et keha ei saa seda sünteesida ja on vajalik mitmesuguste kehafunktsioonide jaoks. Lämmastikoksiidi (NO) tootmise eelkäijana võib argiMax L-arginiini tablettide lisamine aidata kaasa tõhusamale verevoolule ja hapniku kohaletoimetamisele kogu kehas, mis on oluline neile, kes otsivad paremat lihaste arengut ja tugevust. Lisaks toetab L-arginiini lisamine rasvade ainevahetust ja alandab piimhappe kogunemist treeningu ajal, mis toob kaasa parema vastupidavuse ja parema energiataseme nii füüsiliselt kui vaimselt.

Lisaks füüsilisele kasule on seda uuritud ka selle potentsiaalsete vaimsete eeliste osas, nagu paranenud mälu, keskendumine ja erksus. ArgiMax L-arginiini tabletid on rikkad ka teiste koostisainete poolest, mis töötavad koos L-arginiiniga, nagu vitamiinid B6 ja B12, tsink, seleen ja kroom, et pakkuda kõikehõlmavat valemit, mis hõlmab kõiki treeningeelse ja tervise parandamise aspekte.

ArgiMax L-Arginine tabletid on saadaval 1000 mg suuruses mugavates pakendites, mis teeb nende võtmise enne või pärast füüsilist tegevust lihtsaks ja mugavaks. Samuti ei sisalda see suhkrut, gluteeni ega säilitusaineid, mistõttu sobib see neile, kes järgivad teatud dieeti.